KAM Consultants is een specialist in certificatiebegeleiding en trainingen op gebied van Kwaliteit, Arbo en Milieumanagement. Wij begeleiden bij het implementeren van ISO normen met als doel een praktisch managementsysteem op te zetten. Vanuit het praktische oogpunt begeleiden wij bedrijven in 6 stappen richting het certificaat.

Er kunnen verschillende behoeften van begeleiding bestaan om een ISO systeem op te zetten. Je kunt ondersteuning vragen, het hele traject uit handen geven of zelf met het systeem aan de slag gaan. Je kunt dus vanuit elke behoefte bij ons terecht. Onze aanpak is persoonlijk en praktisch zodat we ieder bedrijf van een passend managementsysteem en een waardevol advies kunnen voorzien.

QUICKSCAN

Een snelle analyse waarin we het verbeterpotentieel van het managementsysteem beoordelen en dit uitwerken naar een projectplan. Uitermate geschikt naar aanleiding van norm-updates. Lees meer.

 

COACHING

Deze vorm van begeleiding wordt gekenmerkt door een sturende en adviserende consultant en een actieve rol van de organisatie. Samen werk je naar een praktisch systeem dat aan alle normeisen voldoet. Lees meer.

 

 

INTENSIEVE BEGELEIDING

Intensieve begeleiding: In deze vorm ontzorgen wij de organisatie van begin tot eind. Wij schrijven de documentatie en implementeren de normeisen op een praktische en efficiënte wijze passend bij jouw organisatie. Lees meer.

 

 

ONDERHOUDSTRAJECTEN

Samen met onze consultants houd je het systeem levend en zorg je voor continue verbetering. Op operationeel, tactisch en strategisch niveau zijn wij jouw partner. Lees meer.