Bij onze dienstverlening geven wij een aantal beloftes af.

Geen onnodig uitgebreide documentatie:

We vinden het belangrijk dat jullie als bedrijf het managementsysteem als toegevoegde waarde gaan ervaren. Dat wil zeggen, we kijken altijd eerst naar wat een bedrijf al doet en hoe jullie werken. Op basis hiervan gaan we kijken aan welke eisen van het managementsysteem al vorm wordt gegeven. Sommige dingen zullen jullie als bedrijf zijnde misschien al doen conform norm en sommige dingen zullen volledig nieuw geïmplementeerd worden. Kortom: Samen met jullie kijken we naar wat werkt en past bij jullie organisatie. Geen papierentijger, maar een goed en werkbaar systeem.

100% succesgarantie tegen vaste prijzen

Omdat wij zo overtuigd zijn van de deskundigheid van onze consultant, bieden wij als enige partij in de markt een 100% succesgarantie. Dit wil zeggen; als jullie het certificaat niet in één keer herhalen en dit is naar ons terug te leiden, betalen wij de kosten voor de opvolgingsaudit. Daarnaast werken we altijd met vaste projectprijzen. Op basis van het kennismakingsgesprek hebben we een goed beeld kunnen vormen van jullie als bedrijf en wat de wensen zijn. Daarna komen wij met een aanbod wat voor jullie altijd helder zal zijn: één vaste prijs voor het gehele traject. Geen reiskosten of andere addertjes onder het gras.

Starten binnen 2 weken

Wij begrijpen als geen ander dat je soms snel moet kunnen schakelen. En dat je aan de klant of voor de aanbesteding zo snel mogelijk een certificering rond moet hebben. We zorgen er dan ook voor dat we binnen 2 weken na opdrachtgunning starten met het traject. Indien gewenst kunnen we zelf een intentieverklaring afgeven waarin we verklaring met jullie te zijn gestart en verwachten dat jullie binnen x aantal maanden gecertificeerd zijn. Dit is voor een aanbesteding vaak al voldoende!

Brede kennis over normen en branches

Onze consultants zijn breed inzetbaar door hun ervaring in veel verschillende branches. Zo zijn er consultants met een zorg achtergrond, maar ook met een achtergrond in bouw, logistiek, productie, detachering, zakelijke dienstverlening enzovoort. We zorgen er altijd voor dat er een consultant met ervaring in de branche aan jouw bedrijf gekoppeld wordt. Dit voorkomt veel tijd kwijt zijn aan het uitleggen van zaken die voor jullie logisch zijn en kan er direct worden gestart met het implementeren van het managementsysteem. Daarnaast hebben al onze consultants bij elkaar kennis over meer dan 40 normen. Dit zorgt ervoor dat er altijd wel iemand is die goed bij jullie past.

GEÏNTERESSEERD? NEEM CONTACT OP:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ook interessant