Alles in eigen huis!

We hebben nu letterlijk alles in (eigen) huis!
KAM Consultants heeft niet alleen alles in huis op gebied van ondersteuning in certificatiebegeleiding en trainingen. Wij zijn ook nog eens verhuisd naar een nieuw kantoorpand. Voorheen waren we nog onderdeel van een bedrijfsverzamelpand aan de Merumerkerkweg. Echter door gebrek aan ruimte en groei in ons eigen team, bestond er behoefte aan een eigen kantoorpand en deze bevindt zich aan de Westhoven 10 in Roermond.

Reden verhuizing

De verhuizing is ingezet om de groei van de organisatie verder te kunnen ondersteunen. Eén van onze doelstellingen is om komende periode het aantal trainingen fors te laten toenemen.

Waar huidige trainingen zijn gericht op normkennis en auditing, zal hier op termijn een breed aanbod van masterclasses op kleine onderdelen van de normen en andere trainingen op het gebied van Kwaliteit, Arbo, Milieu en Informatiebeveiliging bij komen.

Natuurlijk zullen wij ook weer met regelmaat gratis seminars aan gaan bieden. Dankzij de verhuizing kunnen wij dit nu in eigen beheer en op eigen locatie organiseren. Kennisdeling is een van de kernwaarden binnen KAM Consultants, onze nieuwe locatie gaat dit beter faciliteren.

Ben je nieuwsgierig? Kom gerust een kijkje nemen!

Rosalie-KAM-Consultants-Team

Over de auteur, KAM Consultants

Meer informatie

Stel je vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Deel dit bericht

Ontvang de nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.