ISO 22301

KAM-Consultants begeleidt organisaties op een praktische wijze richting het ISO 22301 Business Continuity Management (BCM) certificaat. Dankzij onze pragmatische aanpak zijn onze klanten gemiddeld binnen 6 maanden gecertificeerd. Organisaties kleiner dan 25 medewerkers zijn meestal binnen 3 maanden klaar voor certificatie!

Onvoorziene omstandigheden komen, zoals de naam al zegt, altijd onverwachts en kunnen dikwijls een grote impact hebben op de voortzetting van de normale gang van zaken. Veel bedrijven reageren alleen reactief op dit soort situaties: het probleem wordt namelijk opgelost en het werk wordt zo snel mogelijk weer voortgezet.

Acties om soortgelijke problemen in de toekomst te voorkomen of een plan van aanpak opstellen over: hoe men in het vervolg moet reageren, worden vaak niet opgepakt. Dit is jammer, want op deze manier blijf je ook in de toekomst kwetsbaar voor omstandigheden die de potentie hebben het werk stil te leggen. Met een gecertificeerd ISO 22301 Business Continuity Management (BCM) systeem  ga je dit veranderen: jij gaat proactief aan de slag zodat je de kans op onvoorziene omstandigheden gaat verkleinen. En mocht er zich toch een onvoorziene omstandigheid voordoen? Dan heb jij op voorhand al nagedacht over de verschillende risico’s en de stappen die je gaat ondernemen om de impact zo klein mogelijk te maken. Op deze manier heb je voor jezelf de boel altijd goed geregeld en kun je met het certificaat aan jouw klanten laten zien dat ze bij jou de leveringen altijd op tijd krijgen.

Met deze norm kun je dus aantonen dat jouw organisatie voldoet aan de eisen van een bedrijfscontinuïteit managementsysteem.

Wil je meer informatie over deze norm of heb je vragen over onze diensten? Neem dan direct contact met ons op. Of vul hieronder rechtstreeks ons contactformulier in.

OP EEN PRAKTISCHE WIJZE RICHTING HET ISO 22301 CERTIFICAAT? WIJ DOEN HET ZO:

QUICKSCAN

Een snelle analyse uitgewerkt in een projectplan. Lees meer...

COACHING

Sturende en adviserende begeleiding. Lees meer...

INTENSIEVE BEGELEIDING

Ontzorging van begin tot eind. Lees meer...

ONDERHOUDSTRAJECTEN

Continue verbetering van je systeem. Lees meer...

GEÏNTERESSEERD? NEEM CONTACT OP:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ook interessant