ISO 15224

ISO 15224 wordt ook wel de ISO 9001 norm speciaal voor Zorg en Welzijn genoemd. Deze norm is namelijk speciaal toegespitst om bijvoorbeeld cliëntveiligheid en risicomanagement in de zorgsector te waarborgen. Het bijzondere van deze norm, ten opzichte van HKZ, is dat zorginstellingen meer vrij worden gelaten in de interpretatie en invulling van de norm. Dit betekent daarom dat er meer ruimte is om het managementsysteem op maat te maken zonder dat hier veel papierwerk bij komt kijken.

Een ander voordeel van de ISO 15224 norm is dat er één ISO voor Zorg en Welzijn bestaat voor alle sectoren. Zorginstellingen welke te maken hebben met meer dan één HKZ-schema hebben daarmee het voordeel dat je maar één norm hoeft te implementeren en dat het managementsysteem daardoor gemakkelijker te beheersen en onderhouden is. Daarnaast is de ISO 15224 een internationaal geaccepteerde norm welke daardoor uitermate geschikt is voor instellingen welke ook in het buitenland actief zijn.

Wil je meer informatie over deze norm of heb je vragen over onze diensten? Neem dan direct contact met ons op. Of vul hieronder rechtstreeks ons contactformulier in.

OP EEN PRAKTISCHE WIJZE RICHTING HET ISO 15224 CERTIFICAAT? WIJ DOEN HET ZO:

TRAININGEN

Word zelf een professional op gebied van ISO. Lees meer...

QUICKSCAN

Voldoe je al of moet je nog voldoen aan een ISO norm? Lees meer...

COACHING

Wij coachen je naar het certificaat. Lees meer...

INTENSIEVE BEGELEIDING

Implementatie van de norm wordt uit handen genomen. Lees meer...

ONDERHOUDSTRAJECTEN

We helpen je het ISO certificaat te kunnen behouden Lees meer...

GEÏNTERESSEERD? NEEM CONTACT OP:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.