ISO 17100 – norm voor vertaaldiensten

KAM Consultants begeleidt organisaties op een praktische wijze richting het ISO 17100 certificaat, eventueel in combinatie met ISO 9001. Dankzij onze pragmatische aanpak zijn onze klanten gemiddeld binnen 3 maanden ISO 17100 gecertificeerd.

ISO 17100 certificering
De internationaal erkende norm ISO 17100 is de vervanger van de NEN-EN 15038 en is gericht op aanbieders van vertaaldiensten. Er worden eisen gesteld met betrekking tot het vertaalproces. Deze eisen zijn gericht op het proces van offerte tot facturatie en op de inzet van mensen en middelen. Met het ISO 17100 certificaat toont de organisatie aan dat vertaaldiensten door middel van een beheerst proces worden uitgevoerd.

Vaak wordt de ISO 17100 gecombineerd met ISO 9001. Dankzij de opbouw van de normen kunnen beiden managementsystemen volledig worden geïntegreerd.

KAM Consultants adviseert en begeleidt organisaties in het opzetten en implementeren van een soepel, op de organisatie gericht managementsysteem conform ISO 17100 eventueel gecombineerd met ISO 9001.

Door de huidige situatie rondom het COVID-19 virus (Coronavirus) bieden wij Remote advies aan. Dat wil zeggen dat er een mogelijkheid is voor online advies en hulp bij het  het implementeren rondom ISO 17001. Wil je liever dat wij op locatie langskomen? Neem contact op voor de richtlijnen die wij hanteren. 

Wil je meer informatie over remote advies of over de norm? Neem dan direct contact met ons op of vul hiernaast  ons contactformulier in. 

OP EEN PRAKTISCHE WIJZE RICHTING HET ISO 17100 CERTIFICAAT? WIJ DOEN HET ZO:

QUICKSCAN

Een snelle analyse uitgewerkt in een projectplan. Lees meer...

COACHING

Sturende en adviserende begeleiding. Lees meer...

INTENSIEVE BEGELEIDING

Ontzorging van begin tot eind. Lees meer...

ONDERHOUDSTRAJECTEN

Continue verbetering van je systeem. Lees meer...

Een interessante cursus volgen op het gebied van ISO 17100? KAM Consultants organiseert vanuit Roermond cursussen op het gebied van normkennis, het opzetten en implementeren van managementsystemen en auditing. Ook incompany trainingen zijn mogelijk.

GEÏNTERESSEERD? NEEM CONTACT OP:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ook interessant