Consultancy vacatures

We zijn altijd op zoek naar talent, naar enthousiastelingen, naar mensen die net dat verschil maken. Ben jij ambitieus en hou je van een persoonlijke en pragmatische aanpak? Ben je benieuwd naar de carrière mogelijkheden binnen KAM Consultants? Bekijk hieronder onze consultancy vacatures.

Vacatures_KAM_1769

HSE Consultant

Wil jij impact maken door het delen van je kennis met zoveel mogelijk bedrijven? En je continu blijven ontwikkelen op het gebied van Health, Safety en Environment? Dan is de rol van HSE-consultant je op het lijf geschreven.

Lees meer >>>

Vacatures_KAM_8299

Informatiebeveiliging Consultant

Wil jij impact maken met jouw passie voor informatiebeveiliging? Krijg je energie van een wisselende werkomgeving en het adviseren van bedrijven? Dan is de rol van Information Security Consultant écht iets voor jou!

Lees meer >>>

Vacatures_KAM_8327

Consultant Kwaliteit

Als Consultant Kwaliteit ga je zowel zelfstandig als in samenwerking met normspecialisten adviestrajecten uitvoeren. Op locatie bij onze klanten krijg je veel verantwoordelijkheid voor het met succes afronden van ...

Lees meer >>>

Niet gevonden wat je zocht?

Niet gevonden wat je zocht, maar wel benieuwd naar de carrièremogelijkheden binnen KAM Consultants? We komen graag in gesprek met je. Als jij contact opneemt voor een oriëntatiegesprek met onze collega Saar Stoutenbeek, zetten wij de koffie of thee alvast klaar! Je kunt Saar bereiken via
saar@kam-consultants.nl of tel 06 22 86 35 26

Saar_KAM Consultants