Consultancy vacatures

We zijn altijd op zoek naar talent, naar enthousiastelingen, naar mensen die net dat verschil maken. Ben jij ambitieus en hou je van een persoonlijke en pragmatische aanpak? Ben je benieuwd naar de carrière mogelijkheden binnen KAM Consultants? Bekijk hieronder onze consultancy vacatures.

Vacatures_KAM_1769

HSE Consultant

Wil jij impact maken door het delen van je kennis met zoveel mogelijk bedrijven? En je continu blijven ontwikkelen op het gebied van Health, Safety en Environment? Dan is de rol van HSE-consultant je op het lijf geschreven.

Lees meer >>>

Vacatures_KAM_8299

Informatiebeveiliging Consultant

Wil jij impact maken met jouw passie voor informatiebeveiliging? Krijg je energie van een wisselende werkomgeving en het adviseren van bedrijven? Dan is de rol van Information Security Consultant écht iets voor jou!

Lees meer >>>

Vacatures_KAM_8327

Consultant

Wil jij je onderscheiden door complexe verbetertrajecten te leiden? En je continu blijven ontwikkelen op het gebied organisatieadvies en continuous improvement? Dan is KAM Consultants het bedrijf voor jou!

Lees meer >>>

Niet gevonden wat je zocht?

Niet gevonden wat je zocht, maar wel benieuwd naar de carrièremogelijkheden binnen KAM Consultants? Kom dan gerust eens praten; wij zetten graag de koffie of thee graag voor je klaar. Neem contact op met Eefje Knaebel, onze learning & development specialist, voor een oriëntatiegesprek. Je kunt Eefje bereiken via werkenbij@kam-consultants.nl of tel 0475 215 416.

Eefje_KAM Consultants