E-learning Basis van Managementsystemen
Wanneer er besloten is om een norm te implementeren binnen de organisatie is dit een stap in de richting van het professionaliseren en optimaliseren. Echter komt er bij deze implementatie een hoop kijken en daarom is het van belang om te een goede basis neer te kunnen zetten. Deze e-learning geeft de juiste handvatten om hier gericht mee aan de slag te kunnen.

Waarom deze e-learning?
De e-learning ‘basis van managementsystemen’ helpt je om een goed van start te gaan wat betreft de opzet van je managementsysteem. Het biedt verschillende tools om inzichtelijk te maken wat je als organisatie voor stappen kan nemen om een managementsysteem op te zetten. Tevens wordt er een vertaalslag gemaakt naar de ISO 9001 norm. Deze kwaliteitsnorm staat voor continuïteit, het zorgt ervoor dat organisaties onderling weten wat ze aan elkaar hebben en creëert een omgeving waar een organisatie zichzelf constant verbeterd.

Om een ISO norm te implementeren is een werkbaar managementsysteem al het halve werk. Sommige normen, zoals ISO 9001, zorgen voor een stevige basis. Andere normen kunnen juist goed als toevoeging gezien worden van het al bestaande systeem. Het is dus een afweging wat het beste bij de organisatie past. Deze e-learning zal je in ieder geval bij dit proces helpen.

Wat kost de e-learning basis van managementsystemen?
Deze e-learning is voor € 145,- excl. BTW beschikbaar. De afname is per drie maanden.

GEÏNTERESSEERD? NEEM CONTACT OP:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ook interessant