E-learning Interne Auditvaardigheden
Bij een goed functionerend managementsysteem en de geïmplementeerde ISO normen, moet er minimaal één keer per jaar een interne audit plaatsvinden. Bij een interne audit wordt er gericht gekeken naar de processen en hoe deze ingericht zijn. Simpel gezegd: Doe we wat we zeggen dat we doen en is de uitkomst zoals wij wensen? Deze audits kunnen gehouden worden door eigen werknemers of door een externe partij. Dit kan per organisatie verschillen en beide gevallen kunnen een goede basis bieden. De opmerkingen en/of afwijkingen worden meegenomen voor het jaar daarop om een continue verbetering te kunnen waarborgen.

Waarom deze e-learning?
De e-learning ‘interne auditvaardigheden’ neemt de gebruiker mee naar wat er allemaal bij een interne audit komt kijken. Waar moet je op letten? Wanneer is iets een opmerking en wanneer een afwijking? Wat is het algehele nut van een interne audit? Op al deze vragen en meer wordt er antwoord gegeven in deze e-learning. Veel organisaties zien vaak tegen interne audits op, want er wordt kritisch naar gekeken naar de processen. Echter is een interne audit juist een kans om dingen op te kunnen pakken waardoor het bedrijf blijft ontwikkelen en verbeteren. Wanneer je organisatie ISO 9001 gecertificeerd is vindt elke drie jaar de hercertificering plaats. Door ieder jaar actief aan de slag te zijn met je managementsysteem en interne audits uit te voeren op dit systeem zul je tijdens de hercertificering niet voor grote verassingen komen te staan. Het zorgt ervoor dat de organisatie al op de hoogte is van wat er speelt en wat er nog beter kan.

Deze e-learning neemt je mee in het proces over interne audits en kan toegepast worden op zowel een managementsysteem als een ISO norm. Het biedt handige tools om een proces inzichtelijk te maken en je krijgt handvatten om zelf aan de slag te gaan!

Wat kost de e-learning interne auditvaardigheden?
Deze e-learning is voor € 145,- excl. BTW beschikbaar. De afname is per drie maanden.

GEÏNTERESSEERD? NEEM CONTACT OP:

Ook interessant