Meer weten over audits in relatie tot de Safety Culture Ladder? We vertellen er alles over in ons HSE Tools webinar. Schrijf je gratis in.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Webinar: Langetermijndoelstellingen in het kader van veiligheidsgedrag en -bewustzijn

november 21, 2022 @14:00 - 15:00

Gratis

De Safety Culture Ladder eist vanaf trede 3 dat een organisatie doelstellingen formuleert rondom gedrag. Hierbij gaat het niet alleen om het formuleren van deze doelstellingen maar ook om het monitoren en opvolgen van die doelstellingen, tevens een belangrijk onderwerp bij het behalen van een VCA en ISO 45001 certificaat. Wil jij met je organisatie de stap zetten naar trede 3 van de Safety Culture Ladder of sneller je VCA en ISO 45001 certificaat behalen? Dan is het cruciaal dat je sterke en concrete lange termijndoelstellingen opstelt.

Klaar om de effecten van je beleid en de doelen van je organisatie meetbaar te maken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Tijdens ons webinar op 21 november aanstaande zal Ralph de Brouwer, veiligheidskundige, dieper ingaan op goed formuleren, monitoren en opvolgen van doelstellingen rondom veiligheid en gedrag. Hij zal je handige tips & tricks meegeven die jij direct in de praktijk kunt toepassen. Ben jij bezig met het behalen van je VCA of ISO 45001 certificaat of wil je trede 3 van de Safety Culture Ladder implementeren? Dan wil je dit webinar niet missen!

 

Schrijf je nu in via de link.

Gegevens

Datum:
november 21, 2022
Tijd:
14:00 - 15:00
Kosten:
Gratis
Site:
https://hse-tools.nl/webinar-inschrijfpagina-21-11/

Locatie

Online

Organisator

Ralph de Brouwer
Bekijk de site van Organisator