Het verhaal van Charlotte

Charlotte Pastoor, die in januari 2022 de gelederen van KAM Consultants kwam versterken, is enorm blij met haar keuze voor de organisatie en met de kansen die ze heeft gekregen en krijgt. Hier willen we natuurlijk meer van weten dus tijd om om tafel te gaan zitten en het verhaal van Charlotte te horen.

We zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen

"Begin 2022 ben ik begonnen bij KAM Consultants en ik ben nog steeds erg blij met die keuze. Het is een fijne organisatie om te werken waar ik veel kansen krijg." Ook het feit dat de kernwaarden persoonlijk, pragmatisch, onderscheidend en ambitieus écht nageleefd worden kan op veel waardering rekenen: “We zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen!”

"We zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen."

Wat houdt jouw werk bij KAM Consultants in?

“Ik adviseer organisaties over hun ontwikkelingen en het verbeteren van bedrijfsprocessen. Ook begeleid ik organisaties in certificeringstrajecten voor ISO 9001, ISO 14001, ISO 27001 en ISO 17100.”

Charlotte

Het leukste onderdeel van je werk ..?

“Ik vind mijn rol als trusted advisor heel leuk! Ik ben namelijk afgestudeerd organisatieadviseur dus dit ligt helemaal in mijn straatje. Ook het kijkje in de keuken bij verschillende bedrijven vind ik erg leuk. Geen dag is hetzelfde!”

Hoe verliep jouw inwerkperiode?

“Ik kreeg een warm welkom! Alle tijd werd genomen om me goed te installeren en wegwijs te maken. De beginperiode was vrij intensief, met veel trainingen en een hoop nieuwe informatie. Maar vanaf het begin ging ik mee naar klanten en leverde ik gelijk een bijdrage. Daarin is KAM Consultants een unieke werkgever: je krijgt meteen de verantwoordelijkheid én het vertrouwen om zelf zaken op te pakken.”

"Toen ik bij KAM Consultants startte kreeg ik een warm welkom."

Kun je iets vertellen over de samenwerking en contact met collega’s?

“De samenwerking met collega’s ervaar ik heel positief. Wat zo mooi is, is dat er een grote diversiteit aan mensen is. Er is altijd tijd en ruimte voor iedereen. Alle collega’s zijn ambitieus, iedereen wil vooruit en een bijdrage leveren. Er heerst een gezonde werkmentaliteit en de sfeer is goed. Er wordt niet alleen hard gewerkt maar ook veel gelachen. Ook wordt er veel moeite gedaan om iedereen overal bij te betrekken. Daarnaast werken we regelmatig in teams voor verschillende klanten dus je werkt  vaker nauw samen met een collega. Dat bevalt me heel goed!”

“Er heerst een gezonde werkmentaliteit en de sfeer is goed. Er wordt niet alleen hard gewerkt maar ook veel gelachen. "

Meer weten over werken bij KAM Consultants?

Wil je meer weten over werken bij KAM Consultants? Neem dan contact op met onze learning & development specialist Eefje Knaebel. Of check hier onze vacatures.