De werkweek van Keith

In  het verhaal van Keith omschrijft hij zijn werkweek als heel gevarieerd. We zijn erg benieuwd hoe hij deze gevarieerde werkweek ervaart, tijd om het verhaal van Keith te horen!

KAM Consultants is een unieke club

Bij KAM zijn we iedere dag weer bezig bedrijven te helpen continu te verbeteren, om meer grip op hun processen te krijgen. Ook helpen we bedrijven te voldoen aan wet- en regelgeving en hun organisatie zo in te richten dat ze verder kunnen groeien. Keith is januari 2021 bij de club van KAM Consultants gekomen.

keith

Wat doe je precies als consultant?

Als consultant mag ik kijkjes in de keuken van andere bedrijven nemen en daar ook wat van vinden. Wat wij nu veel merken is dat vooral managementsystemen gericht op informatiebeveiliging veel gevraagd wordt door klanten. Informatiebeveiliging is een hot topic op dit moment, we vervelen ons bepaald niet. Maar ik houd me ook bezig met onder andere de vakgebieden kwaliteit en milieu.

Hoe ziet je werkweek eruit als consultant?

“Die is heel gevarieerd! Vanmorgen ben ik bijvoorbeeld bij een klant op locatie geweest, in Zoetermeer, om deze te ondersteunen en adviseren bij de implementatie van een managementsysteem. Morgen ben ik daar ook weer. Deze klant wilt ISO 9001 en ISO 27001 implementeren en ik help hun in dat proces, dat is wel een intensief traject wat beter werkt op locatie. Dat is voor zowel de klant als mijzelf fijner. Vanmiddag verwerk ik dan een interne auditrapportage, die schrijf ik uit en stuur ik vervolgens naar de klant. Deze week geef ik ook nog een ISO 27001 training in Eindhoven bij een klant van ons, op locatie. Ook start ik met een aantal acties voor verschillende klanten en rij ik in de middag naar een andere klant voor een stuurgroep meeting met de directie.”

“Ik geef trainingen, ondersteun bedrijven bij de implementatie van managementsystemen, werk rapportages uit en sluit aan bij directie overleggen. Mijn werk is heel gevarieerd!"

Meer weten over werken bij KAM Consultants?

Wil je meer weten over werken bij KAM Consultants? Neem dan contact op met onze learning & development specialist Eefje Knaebel. Of check hier onze vacatures.