Training | Implementatie en onderhoud van managementsystemen

Een goed managementsysteem helpt een organisatie kwaliteit van producten en diensten te waarborgen en continu te verbeteren met als doel het realiseren van tevreden klanten. Het zorgvuldig implementeren en continu onderhouden is essentieel voor succes. Als je wilt weten wat een managementsysteem is, hoe je zo een systeem inricht of je verder wilt specialiseren is deze ééndaagse training bij uitstek voor jou geschikt 

Inhoud training

Waarom een managementsysteem? ​
Samen met je trainer neem je alle redenen voor het opzetten van een managementsysteem door. De trainer laat je zien waarom het een perfect hulpmiddel is en ook dient als systematiek voor borging en verbetering​. De interne én externe invloeden worden doorgenomen, en je trainer zal je helpen met bepalen op welk vlak – kwaliteit, arbo of milieu – voor jouw organisatie een managementsysteem ingericht dient te worden.  

Wat is nodig? 
Wat heb je nodig om een kwaliteitsmanagementsysteem te implementeren en te onderhouden? Je trainer vertelt over jaarplanningen en welke zaken vast moeten liggen qua documentatie. Je ontdekt wat nodig is voor een goed systeem en het belang van zaken goed in kaart brengen. Voor een goed systeem is documentatiebeheer en versiebeheer belangrijk.  

Een goed managementsysteem wordt niet door één persoon gedragen, dus hoe krijg je het management en de medewerkers mee? Je trainer geeft je handvatten om bewustzijn te creëren om zo iedereen mee te krijgen in het managementsysteem. Ook laat de trainer je zien wat voor soort vragen je kunt verwachten tijdens externe audits en hoe je de organisatie voorbereidt op de audit.  

Na afloop van deze training

  • Weet je hoe een managementsysteem in elkaar steekt;
  • Weet je waarom je een managementsysteem inzet; 
  • Kun je een managementsysteem inrichten; 
  • Kun je een managementsysteem laten dragen door management en medewerkers;
  • Ben je in staat een jaarcyclus op te zetten voor het onderhouden van je managementsysteem.

Praktische informatie

In lijn met de door de overheid geïntroduceerde maatregelen heeft KAM Consultants haar eigen aanvullende maatregelen getroffen. Al onze trainingen vinden online plaats, ook deze ééndaagse training. De training duurt van 9:00 tot 17:00 uur.

Wil je de training met meerdere collega's volgen? Neem dan contact met ons op om Incompany mogelijkheden te bespreken.

De kosten voor de training bedragen: €450,- excl. btw.

Locatie
Onze trainingen bieden wij online aan, of op locatie (Breda).

KAM Community

De KAM Community, het platform waar wij organisaties ondersteunen en vele extra’s bieden. De community zorgt ervoor dat jij er ook na de training niet alleen voor staat!

Na het volgen van een training heb jij vast en zeker voldoende kennis om zelf aan de slag te gaan, maar zijn er misschien wel zaken waar je in de praktijk tegenaan loopt. Dan mis je misschien een sparringpartner, een manier om up to date te blijven van nieuwe ontwikkelingen en een omgeving waar jij kunt blijven leren. Dit is verleden tijd voor onze leden van de Community.

Wat krijgen Community leden?
Sluit jij je aan bij de Community? Slim! Je krijgt dan ondersteuning via de gratis helpdesk, exclusieve content via een nieuwsbrief, korting op online masterclasses en gratis toegang tot Webinars. Met dit platform creëer je een groot netwerk van vak- en branche collega’s.

Interesse? Je bent van harte welkom!

Implementatie en onderhoud van managementsystemen

Jouw trainingsadviseurs

De trainingsadviseurs staan voor jou klaar. Zij geven graag meer informatie over de trainingen en adviseren welke training het beste bij je past. In een persoonlijk telefonisch gesprek bespreken jullie jouw wensen. Op basis daarvan wordt een vrijblijvend en persoonlijk advies gegeven. Want een training die bij je past, zorgt ervoor dat jij het meeste resultaat uit de training haalt!

Wil jij graag in gesprek met een trainingsadviseur? Vul dan hier je gegevens in en één van de trainingsadviseurs neemt zo snel mogelijk contact met jou op.

 

Trainingsdatum

Komen deze data voor jou niet uit, maar wil je wel de training volgen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken. Wij kunnen bijvoorbeeld ook een training geven in de avonduren of op een zaterdag. 

Schrijf je direct in voor de training via onderstaand formulier of laat je gegevens achter en de trainingsadviseur neemt contact met je op.

implementatietraining iso 9001

Schrijf je in voor de training implementatie en onderhoud van managementsystemen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.