Meer weten over audits in relatie tot de Safety Culture Ladder? We vertellen er alles over in ons HSE Tools webinar. Schrijf je gratis in.

Training | Implementatie ISO 9001

Alleen een zorgvuldig geïmplementeerd en voortdurend onderhouden managementsysteem wordt een succes voor jouw organisatie. Maar wat ís een managementsysteem eigenlijk?  En wil je weten hoe je dit direct praktisch in jouw organisatie inricht? Dan is deze training jou op het lijf geschreven!

Na deze tweedaagse training heb jij de benodigde kennis en vaardigheden om de ISO 9001 norm te implementeren.

Inhoud implementatietraining ISO 9001

Een managementsysteem dient zorgvuldig geïmplementeerd en voortdurend onderhouden te worden. Dat is een essentieel onderdeel voor het succes van het systeem. Maar wat komt kijken bij de implementatie van een kwaliteitsmanagementsysteem? En wat heb je nodig om een dergelijk systeem te onderhouden? Je trainer neemt je mee door de norm en legt per onderdeel uit hoe je hier praktische invulling aan kunt geven. 

De trainer geeft handvatten mee om bewustzijn te creëren bij het management en de medewerkers van je organisatie: een goed managementsysteem wordt niet door één persoon gedragen. Daarnaast laat de trainer je zien hoe je de organisatie voorbereidt op een audit en wat voor soort vragen je kunt verwachten tijdens externe audits.   

Na deze implementatietraining ISO 9001 weet je precies wat ISO 9001 is en wat het inhoudt. Met de opgedane kennis kun je volledig zelf het kwaliteitsmanagementsysteem implementeren en bijhouden.  

We nemen je in deze tweedaagse training mee in alle normonderdelen van de ISO 9001. We zorgen voor een gemakkelijke uitleg met directe koppeling naar de praktijk. Dit bereiken we onder meer door per normelement dezelfde structuur aan te houden:  

  • Wat zegt de norm
  • Wat bedoelt de norm hier precies mee
  • Wat moet je concreet gaan doen
  • Hoe pas je dit toe (oefening)

Voor wie is deze training?

Als je wil weten hoe de ISO 9001 norm in elkaar zit en gelijk praktisch aan de slag wil met een managementsysteem, dan is deze training geschikt voor jou. Je hoeft nog geen kennis te hebben van de ISO 9001 norm. Wel verwachten wij enige ervaring óf een basiskennis van managementsystemen. Heb je deze basiskennis nog niet? Geen probleem! Deze basiskennis doe jij gemakkelijk op door onze gratis e learning ‘basis van managementsystemen’, te volgen via onze KAM Community.

Na afloop van deze training

  • Ken je de ISO 9001 norm;
  • Ben je bekend met de High Level Structure en weet je wat dit voor jouw managementsysteem betekent;
  • Weet je wat je concreet moet doen om de ISO 9001 norm te implementeren;
  • Heb je de basisopzet gemaakt voor jouw managementsysteem;
  • Kun je direct zelf aan de slag met het implementeren van jouw ISO 9001 managementsysteem.

Praktische informatie

De training bieden we zowel online als klassikaal op locatie aan. De kosten voor de klassikale training bedragen: €850,- excl. btw (deze training is inclusief de trainingsdagen met de trainer en oefeningen). Volg je de training online? Dan is het €750,- excl. btw.

KAM Community

De KAM Community, het platform waar wij organisaties ondersteunen en vele extra’s bieden. De community zorgt ervoor dat jij er ook na de training niet alleen voor staat!

Na het volgen van een training heb jij vast en zeker voldoende kennis om zelf aan de slag te gaan, maar zijn er misschien wel zaken waar je in de praktijk tegenaan loopt. Dan mis je misschien een sparringpartner, een manier om up to date te blijven van nieuwe ontwikkelingen en een omgeving waar jij kunt blijven leren. Dit is verleden tijd voor onze leden van de Community.

Wat krijgen Community leden?
Sluit jij je aan bij de Community? Slim! Je krijgt dan ondersteuning via de gratis helpdesk, exclusieve content via een nieuwsbrief, korting op online masterclasses en gratis toegang tot Webinars. Met dit platform creëer je een groot netwerk van vak- en branche collega’s.

Interesse? Je bent van harte welkom!

Implementatie en onderhoud van managementsystemen

Jouw trainingsadviseurs

De trainingsadviseurs staan voor jou klaar. Zij geven graag meer informatie over de trainingen en adviseren welke training het beste bij je past. In een persoonlijk telefonisch gesprek bespreken jullie jouw wensen. Op basis daarvan wordt een vrijblijvend en persoonlijk advies gegeven. Want een training die bij je past, zorgt ervoor dat jij het meeste resultaat uit de training haalt!

Wil jij graag in gesprek met een trainingsadviseur? Vul dan hier je gegevens in en één van de trainingsadviseurs neemt zo snel mogelijk contact met jou op.

 

Trainingsdatum

Wil jij deze training volgen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken. Wij kunnen bijvoorbeeld ook een training geven in de avonduren of op een zaterdag. Ben je met meerdere collega's die deze training willen volgen? Dan behoort een Incompany training ook tot de mogelijkheden!

Schrijf je direct in voor de training via onderstaand formulier of laat je gegevens achter en de trainingsadviseur neemt contact met je op.

implementatietraining iso 9001

Persoonlijk advies?

Onze trainingsadviseurs geven je graag meer informatie over de opleiding en kijken of deze opleiding bij je past.

Vul het formulier in en een van onze adviseurs neemt zo snel mogelijk contact met je op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.