Wat is ISO Held?
ISO Held is een implementatietool die je stap voor stap mee neemt door alle norm elementen van de ISO 9001 en er automatisch voor zorgt dat alle onderdelen en verplichte documenten doorlopen worden. Het systeem is zo ingericht dat alle norm paragrafen volledig uitgewerkt worden en het ISO 9001 certificaat binnen handbereik is. Daarnaast vinden wij van KAM Consultants het belangrijk om ervoor te zorgen dat het kwaliteitsmanagementsysteem een toegevoegde waarde heeft voor het bedrijf. Daarom bieden we naast het systeem de mogelijkheid tot zowel begeleiding van afstand als het uitvoeren van interne audits. ISO Held is opgebouwd uit de volgende onderdelen:

 • Wat zegt de norm?
  Hierin wordt de theorie van de norm inzichtelijk gemaakt op een begrijpelijke manier.
 • Wat wordt hiermee bedoeld?
  Om de theorie een heldere invulling te geven gaan we hier dieper in op wat een hoofdstuk van de norm precies bedoeld zodat we je alvast voorbereiden op hoe je dit kunt implementeren in je organisatie.
 • Wat moet je doen?
  Om ervoor te zorgen dat je efficiënt aan de slag kunt met invulling geven aan het kwaliteitsmanagementsysteem aan de hand van de eisen van ISO 9001 geven wij je toegang tot onze intern ontwikkelde formats en geven wij aan wat je moet doen om hier aan te voldoen. Om ervoor te zorgen dat de formats optimaal gebruikt kunnen worden staan hier branche specifieke voorbeelden in.
 • Hoe kijkt de auditor ernaar?
  Al onze consultants zijn ervaren Lead Auditors en hebben een goed beeld van hoe de auditor kijkt naar de invulling van de norm. Dit kun je gebruiken als laatste check of de invulling die je hebt gegeven aan het hoofdstuk klopt.

Waarom ISO Held?

 • Wij hebben ISO held zo ingericht dat het jullie zo makkelijk mogelijk gemaakt wordt. Op deze manier kunnen jullie aan de slag om in jullie organisatie een managementsysteem op te zetten die structuur en duidelijkheid biedt en ook nog eens voldoet aan de ISO 9001 eisen.
 • ISO Held biedt voldoende informatie voor het implementeren van het systeem en hierdoor is ook het volgen van een training niet langer noodzakelijk.
 • De kosten van ISO Held zijn goedkoper dan een coaching traject en geeft alsnog de juiste hoeveelheid informatie die nodig is om ISO 9001 goed te begrijpen. Daarnaast hebben de verschillende pakketten de mogelijkheid om vragen te stellen aan onze ervaren consultants waardoor je bijvoorbeeld ook je documenten kunt laten controleren op conformiteit.
 • ISO Held fungeert als naslagwerk om te controleren of je als organisatie voldoet aan de eisen die de norm stelt. Gedurende het traject kun je altijd terug bladeren naar hoofdstukken die je al hebt afgerond om je geheugen op te frissen.

Wat kost ISO Held?
Wij werken met vaste tarieven voor de verschillende pakketten die wij aanbieden. Om ISO 9001 volledig te implementeren moet je ervan uit gaan dat je als bedrijf hier minimaal 3 maanden voor nodig hebt om ervoor te zorgen dat alle onderdelen van de norm de juiste hoeveelheid aandacht krijgen.

Basic
Bij dit pakket krijgen jullie een account waarmee jullie toegang krijgen tot het systeem en dit onbeperkt kan raadplegen en doorlopen.
Kosten: €750,- excl. BTW

Light
Toegang tot het systeem plus zes uur ondersteuning van afstand via Skype, telefonisch of per mail voor het stellen van vragen of feedback op opgestelde documentatie.
Kosten: €1.200,- excl. BTW

Advanced
Toegang tot het systeem, zes uur ondersteuning en ook nog een interne audit die één van onze ervaren consultants bij jullie op locatie uit zal voeren inclusief rapportage. Dit ter controle van het managementsysteem wat jullie opgezet hebben en als verplicht onderdeel van de norm.
Kosten: €1.650,- excl.

Bij alle pakketten krijg je een jaar toegang tot het systeem en alle formats.

GEÏNTERESSEERD? NEEM CONTACT OP:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.