KAM Consultants lanceert nieuwe website

1 maart is de nieuwe website van KAM Consultants gelanceerd. Middels de nieuwe website wordt het advies en trainingsaanbod van KAM Consultants nóg beter gecommuniceerd en is het complete aanbod voor de bezoeker verduidelijkt.KAM Consultants heeft sinds 2015 een uitgebreid trainingsaanbod welke via een aparte website (www.kam-opleidingen.nl) werd gepresenteerd. Door beide websites nu te integreren, is het per norm direct inzichtelijk geworden welke adviesvormen er worden aangeboden en welke trainingen er nodig zijn. Dit is geheel passende bij de missie van onze organisatie: Het ontzorgen van de klant in het behalen van de nodige certificeringen door een specialist in certificatiebegeleiding en trainingen.

In de nieuwe website is naast het complete trainingsaanbod ook meer ruimte gekomen voor het delen van kennis middels Tips & Tricks en door het plaatsen van downloads met formats voor onderwerpen binnen managementsystemen.

Als specialist in certificatiebegeleiding en trainingen verzorgt KAM Consultants klassikale en in-company trainingen en ondersteunt het haar klanten middels quick scans, coachingstrajecten, intensieve begeleiding en met onderhoudstrajecten van managementsystemen. Door dit complete aanbod is KAM Consultants in staat om haar klant te ondersteunen op de door hen gewenste wijze.

 

Rosalie-KAM-Consultants-Team

Over de auteur, KAM Consultants

Meer informatie

Stel je vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Deel dit bericht

Ontvang de nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.