De KAM cultuur en kernwaarden

Wij ondersteunen organisaties bij het borgen en verbeteren van Kwaliteit, Arbo & Milieu, Duurzaamheid en Informatiebeveiliging. Ons doel: het helpen van onze klanten om hoogwaardige producten en diensten te leveren, een veilige en gezonde werkomgeving te creëren, milieubewuste praktijken te omarmen, vertrouwelijke informatie te beschermen en de vaardigheden en kennis van hun medewerkers te vergroten.

Wij blazen de certificerings-normen en de rol van managementsystemen binnen organisaties nieuw leven in en stoffen het saaie imago ervan af. Zo is de norm niet alleen een verplichting, maar ook als een kans om efficiëntie, innovatie en betrokkenheid te bevorderen. Samen met de organisatie zorgen wij ervoor dat zij de norm als hulpmiddel voor verbetering gaan zien, in plaats van een administratieve last.

Ons doel is om organisaties en personen te inspireren en in staat te stellen om managementsystemen te omarmen als een strategische troef die bijdraagt aan hun groei, concurrentievoordeel en duurzaamheid.

Simpel

De kracht van eenvoud

Groei

Dankzij vernieuwing en ambitie

Succes gegarandeerd

Persoonlijk

Betrokken partner

Enthousiasme

Plezier en motivatie

Simpel - de kracht van eenvoud

Communiceren doen we helder, begrijpelijk en transparant. Maken de dingen niet groter en complexer dan nodig zijn. We denken in oplossingen en vragen hulp bij elkaar, want allemaal het wiel opnieuw uitvinden: dat brengt ons samen niet verder. Wij maken makkelijk wat moeilijk lijkt.

Enthousiasme - plezier en motivatie

Wij halen iedere dag het maximale eruit om persoonlijke- , klant- en organisatiedoelen te halen. We dagen onszelf en elkaar uit in het werk en vieren samen onze successen. We zorgen, ondanks dat we veel eigen projecten hebben, voor geregelde contactmomenten zoals tijdens de kantoordag en actieve groepsactiviteiten. Initiatief en verantwoordelijkheid nemen zie je bij al onze collega’s terug.

Groei - dankzij vernieuwing en ambitie

Bij KAM nemen we initiatief: om te blijven ontwikkelen en meer kennis op te doen, en om je klanten beter te kunnen helpen. We signaleren kansen, en onderzoeken de weg om deze te benutten. Het geven en ontvangen van feedback binnen de organisatie gebruiken wij hiervoor als belangrijk instrument. Ambitie, blijven ontwikkelen, en elke dag een stapje beter proberen.

Kernwaarden-persoonlijk

Groei - betrokken partner

Of het nu gaat om onze collega’s, of om onze klanten: we weten wat ze beweegt, hun ambities zijn en wat je aan elkaar hebt. We zetten ons in voor onze klanten, en voor onze eigen organisatie: en onze organisatie voor ons.

Werken bij KAM Consultants

We zijn altijd op zoek naar talent, naar enthousiastelingen, naar mensen die net dat verschil willen en kunnen maken. We hebben regelmatig vacatures open staan! Kijk voor meer informatie op onze pagina werken bij KAM Consultants of neem contact op met onze collega Saar Stoutenbeek.

Solliciteer direct op deze vacature

  • Max. bestandsgrootte: 128 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.