De KAM cultuur en kernwaarden

We zijn een jong en dynamisch team, vol enthousiaste en gemotiveerde personen, ieder met zijn of haar eigen specialiteit. Geleid door onze kernwaarden werken we samen hard aan onze gezamenlijke missie: we change the world of ISO certification together. Ieder succes dat we op weg naar de top bereiken, vieren we met z’n allen.  

 • Onderscheidend. "Wij staan altijd klaar voor elkaar."

  Wij maken samen impact en staan altijd klaar voor onze klant, maar bovenal voor elkaar. We denken met elkaar mee over vraagstukken, komen met goede, niet voor de hand liggende oplossingen of signaleren potentiële problemen.
 • Ambitieus. “Wij zetten een stap extra.”

  We willen de wereld van compliance en improvement veranderen. Onze ambitieuze visie en missie gaat verder dan alleen het bouwen en ontwikkelen van nieuwe producten en diensten. Bij KAM Consultants houden we van aanpakken en zetten we altijd een stap extra voor onze klanten en voor elkaar.
 • Persoonlijk. "Jij op één.”

  Blijf trouw aan jezelf. Bij KAM durf je jezelf te zijn. Je weet waar de organisatie voor staat en dat draag je uit. KAM Consultants staat voor eerlijkheid, humor en loyaliteit. We begrijpen persoonlijke situaties, begrijpen organisaties en begrijpen elkaars ambities. Daar praten we actief over en we gebruiken deze informatie om het maximale te halen uit samenwerkingen en persoonlijke ontwikkeling.
 • Pragmatisch. “Wij houden het eenvoudig.”

  Wij maken lastige dingen graag eenvoudig. Dat doen we op een pragmatische, nuchtere en menselijke manier. We zorgen ervoor dat iedereen makkelijk en snel bij de juiste informatie kan komen en de nodige middelen tot hun beschikking hebben om functies zo goed mogelijk uit te kunnen voeren. We zorgen voor snelle besluitvorming en zetten de juiste communicatiemiddelen in om iedereen op de hoogte te houden.
 • Gegarandeerd succesvol. “Jij kunt een verschil maken. Succesvol zijn we samen.”

  We helpen elkaar en delen dan ook onze kennis, kunde en ervaring. We zijn kritisch op ons eigen werk én op elkaars werk. Wanneer je succesvol bent is niet altijd alles perfect, maar je daagt jezelf continu uit, vandaag nog meer dan gister. Bij KAM Consultants spelen we in op jouw sterktes, zodat je het verschil kunt maken. Zelf stel je het KAM team voorop en zie je in wat het belang van jouw werkzaamheden zijn voor de organisatie.

Werken bij KAM Consultants

We zijn altijd op zoek naar talent, naar enthousiastelingen, naar mensen die net dat verschil willen en kunnen maken. We hebben regelmatig vacatures open staan! Kijk voor meer informatie op onze pagina werken bij KAM Consultants of neem contact op met Eefje Knaebel, onze learning & development specialist.

eefje gespiegeld