KAM op het symposium van de vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer

Dit jaar staat KAM Consultants op 24 januari met spreker Joost Vaessen op het symposium van de vakbeurs: Facilitair & Gebouwbeheer in de Jaarbeurs in Utrecht. De lezing staat in het teken van risicogebaseerde managementsystemen.

In de wereld van Facilitair Management wordt de eis voor het behalen van diverse certificeringen steeds belangrijker. In het verleden lag deze eis voornamelijk bij ISO 9001 of ISO 41001. Nu komen normen als ISO 14001 en 45001 snel op.

De uitdaging voor iedere organisatie is om deze normen samen met de diverse managementsystemen te implementeren. Dit zonder dat de efficiëntie en flexibiliteit van de bedrijfsprocessen in gevaar komt. Aan de hand van een risico-gebaseerde inrichting van het managementsysteem is het mogelijk om een flexibel managementsysteem op te zetten, waarbij diverse normeringen kunnen worden geïntegreerd.

Kom gerust even langs tijdens onze lezing, dan delen wij handige tips & tricks met je voor het integreren van verschillende managementsystemen.
Wil je meer informatie over de beurs klik dan hier.

Vakbeurs: Facilitair & Gebouwbeheer, Jaarbeurs Utrecht.
Zaal 1: Symposium managementsystemen op 24 januari 2018 11.00 uur tot 11.20 uur
Spreker: Joost Vaessen namens KAM Consultants

Rosalie-KAM-Consultants-Team

Over de auteur, KAM Consultants

Meer informatie

Stel je vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Deel dit bericht

Ontvang de nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.