KAM Werving en selectie kandidaten

KAM Consultants biedt, naast certifcatiebegeleiding en trainingen, nu ook werving en selectie diensten voor KAM medewerkers in diverse functies. Als consultants zijn wij maar bij één ding gebaat; het succes van onze klanten. Daarom bieden wij werving en selectie aan op hoog niveau met veel aandacht voor de kandidaat zelf en de ontwikkeling van de kandidaat.

KAM Consultants is onderdeel van de Impact Adviesgroep, een groep bedrijven gericht op de wereld van certificering en managementsystemen. We change the world of compliance and innovation! Dat is onze missie en dat geldt ook voor onze werving en selectie. Na plaatsing van jou als kandidaat bij onze opdrachtgever houdt het voor ons niet op. Om jou in je nieuwe rol succesvol te laten zijn, stemmen wij samen met jou en onze opdrachtgever een ideale mix van  inwerken, ondersteuning en nazorg vast. Afhankelijk van de wensen van onze opdrachtgever en jouw profiel kan deze nazorg bestaan uit:

 

  • Online sparringsessies met een senior consultant om zo goed in je nieuwe functie te rollen.
  • Toegang tot ons kennisabonnement om de nodige normkennis bij te spijkeren.
  • Toegang tot onze KAM Community, om te kunnen sparren met vakgenoten en je te blijven ontwikkelen aan de hand van Masterclasses.
  • Specifieke aanvullende trainingen.

In alle gevallen stellen wij samen met onze opdrachtgever het gewenste profiel vast. Hierbij adviseren wij deze actief over gewenst niveau, ervaring en overige facetten. Ook bieden we klanten, die jong talent een kans willen geven in een junior functie, de mogelijkheid dat wij na plaatsing een actieve rol blijven houden in het ontwikkelen van jouw kennis en het wegwijs maken van jou in de organisatie. Zo sta je er nooit alleen voor!

Business Colleagues Meeting For After Works Drinks In Bar
verbinding

Het proces
Er zijn verschillende manieren om voor functies in aanmerking te komen of je interesse aan ons kenbaar te maken:

  • Directe sollicitatie. Regelmatig zetten wij nieuwe vacatures open op verzoek van onze klanten. [vacature overzicht].
  • Open sollicitaties. Wil je worden opgenomen in onze database? Dat kan natuurlijk ook! Zodra wij een werving en selectieverzoek van een van onze opdrachtgevers ontvangen, dan benaderen wij eerst kandidaten uit onze database. Daarnaast zullen we je ook op de hoogte houden van ontwikkelingen op KAM gebied en verzorgen we gratis webinars om je te ondersteunen in het verder ontwikkelen van je kennis op KAM gebied. [link stuur ons je cv]
  • Kennismaking met de KAM Wereld. Is de KAM Wereld helemaal nieuw voor je en heeft het je interesse gewekt? Plan dan een online gesprek met onze recruitmentspecialist in. Tijdens de kennismaking vertellen we je meer over wat er allemaal in de KAM wereld naar voren komt. Mocht je een specifiek opleidingstraject voor ogen hebben dan kunnen wij je ook interessante trainingen tegen speciale voorwaarden aanbieden, om zo meer kennis te krijgen van de wereld van KAM. [link plan kennismaking]
  • Wil jij je nog niet direct aanmelden maar ons wel volgen? Wordt onderdeel van onze KAM Community via het gratis deel van ons Zo blijf je op de hoogte van de ontwikkelingen en zie je ook relevante vacatures snel voorbij komen. [link KAM community]

In alle stappen vinden wij de menselijk factor van groot belang. Ben je er nog niet helemaal over uit wat voor functie goed bij je zou passen? Plan een kennismaking met onze adviseur in. Wij kunnen je adviseren over de volgende stappen in je loopbaan. Misschien wil je wel een stap zetten richting de consultancy. Ook binnen onze organisatie zijn wij continu op zoek naar nieuw talent!

Wil je meer inzicht in het proces dat wij doorlopen met onze opdrachtgevers? Lees dan hier verdere informatie.