Verdiepingstraining | LEAN Orange Belt

Als medewerker en/of manager bouw je mee aan de groei van jouw organisatie. Maar de bedrijfsprocessen zijn vaak niet helemaal duidelijk en zouden vereenvoudiging kunnen gebruiken. Deze vereenvoudigde processen moeten dan weer gekoppeld worden aan de bedrijfsstrategie. Maar hoe doe je dat?

LEAN Orange belt

LEAN Is the way to go! LEAN is een manier van werken waarbij alles en iedereen in de onderneming zich richt op het creëren van waarde voor de klant in alle processen. Hoe bouw je als medewerker mee aan de optimalisering van de processen van je organisatie? Hoe koppel je het vereenvoudigen van deze processen aan de bedrijfsstrategie? En hoe doe je dit gericht op het creëren van waarde voor de klant in ieder proces? Wat betekent LEAN nu eigenlijk echt en hoe breng je het zonder veel moeite in de praktijk? Enkele vragen waarop je in onze tweedaagse training LEAN Orange Belt een antwoord krijgt.

We trappen af met kennismaking van een aantal introducerende begrippen, denk bijvoorbeeld aan efficiëntie, procesbeheer, Kaizen of Value Stream Mapping.

Vervolgens leer je wat efficiënt procesbeheer betekent voor jouw organisatie. Verder duiken we in proces modelering en gaan samen aan de slag met root cause analyse. Aan het einde van de 2 trainingsdagen heb je de A3 techniek onder de knie om zelf kleinschalige verbeteringen uit te voeren.

Na de training:

  • Weet je wat Lean Management is;
  • Ken je de 5 principes van Lean (Womack & Jones)
  • Ken je de 8 verspillingen
  • Weet je hoe je een Value Stream Map maakt
  • Ben je bekend met basisinstrumenten (onder andere Ishikawa, Pareto en Cause & Effect)
  • Hebben instrumenten als A3, Kaizen en 5S geen geheimen voor je
  • Basisinstrumenten (onder andere Ishikawa, Pareto en Cause & Effect)
  • Voer je zelfstandig kleine verbeteringen uit in je dagelijkse werkzaamheden;
  • Ben je klaar om deel te nemen aan een LEAN project.

We laten je na de training niet met lege handen naar huis gaan: je ontvangt het deelnamecertificaat 'Lean Orange Belt'.

Uitleg-norm-en-voorbereiding-certificering-KAM-Consultants

Praktische informatie

Deze verdiepingstraining vindt online plaats. De kosten bedragen €850,- excl. btw. Aanmelden doe je eenvoudig door je gegevens op onderstaand formulier in te vullen. We zien je graag daar!

Wil je de verdiepingstraining met meerdere collega's volgen? Neem dan contact met ons op om Incompany mogelijkheden te bespreken.

KAM Community

De KAM Community, het platform waar wij organisaties ondersteunen en vele extra's bieden. De community zorgt ervoor dat jij er ook na de training niet alleen voor staat!

Je loopt in de praktijk wellicht tegen zaken aan waarbij je een sparringpartner mist. Of je zoekt een manier om up to date te blijven van nieuwe ontwikkelingen en een omgeving waar jij kunt blijven leren. Dit vind je terug in onze Community.

Wat krijgen Community leden?
Sluit jij je aan bij de Community? Slim! Je krijgt dan ondersteuning via de gratis helpdesk, exclusieve content via een nieuwsbrief, korting op online masterclasses en gratis toegang tot Webinars. Met dit platform creëer je een groot netwerk van vak- en branche collega's.

Interesse? Je bent van harte welkom!

LEAN Orange Belt

Inschrijven training | LEAN Orange Belt

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.