Masterclass | Bewustzijn genereren

Hoe genereer je voor bewustzijn in de organisatie? Wat is er nodig om structurele verandering teweeg te brengen? In de masterclass ‘Bewustzijn genereren’ krijg je antwoord op deze en nog vele andere vragen en krijg je handige tips en tricks mee over hoe dit in de praktijk te realiseren is.  

De masterclass

Wil je veranderingen in een organisatie succesvol doorvoeren? Dan is bewustzijn ten alle tijden een essentieel onderdeel van het succes. In elke organisatie zijn er gedragingen die niet gewenst zijn, maar wel keer op keer als patronen optreden. Denk aan het niet melden van ongevallen als incident (ISO 45001), het niet vergrendelen van je laptop die volstaat met vertrouwelijke gegevens (ISO 27001) of zonder controle een product naar de klant versturen (ISO 9001). Dit kan gevolgen hebben voor de veiligheid, gezondheid of tevredenheid van klanten en medewerkers.  

Praktische informatie

In lijn met de door de overheid geïntroduceerde maatregelen heeft KAM Consultants haar eigen aanvullende maatregelen getroffen. Deze masterclass vindt (vooralsnog) online plaats. De masterclass wordt gegeven door Eefje Knaebel en duurt van 13:00 tot 15:30 uur. De data vind je onder aan de pagina. Aanmelden doe je eenvoudig door je gegevens op onderstaand formulier in te vullen. We zien je graag daar! 

Wil je de masterclass met meerdere collega's volgen? Neem dan contact met ons op om Incompany mogelijkheden te bespreken.

De kosten voor de masterclass bedragen €250,- excl. btw. 

KAM Community

De KAM Community, het platform waar wij organisaties ondersteunen en vele extra’s bieden. De community zorgt ervoor dat jij er ook na de training niet alleen voor staat!

Je loopt in de praktijk wellicht tegen zaken aan waarbij je een sparringpartner mist. Of je zoekt een manier om up to date te blijven van nieuwe ontwikkelingen en een omgeving waar jij kunt blijven leren. Dit vind je terug in onze Community.

Wat krijgen Community leden?
Sluit jij je aan bij de Community? Slim! Je krijgt dan ondersteuning via de gratis helpdesk, exclusieve content via een nieuwsbrief, korting op online masterclasses en gratis toegang tot Webinars. Met dit platform creëer je een groot netwerk van vak- en branche collega’s.

Interesse? Je bent van harte welkom!

Uitleg-norm-en-voorbereiding-certificering-KAM-Consultants

Data masterclass

Komen deze data voor jou niet uit, maar wil je wel de masterclass volgen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken. Wij kunnen bijvoorbeeld ook een training geven in de avonduren of op een zaterdag. 

Schrijf je direct in voor de masterclass via onderstaand formulier of laat je gegevens achter en onze adviseur neemt contact met je op.

KAM-Consultants-algemene-informatie

Schrijf je in voor de masterclass | Bewustzijn genereren

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.