Masterclass | Haal meer toegevoegde waarde uit je doelstellingen

Het stellen van doelen is een belangrijk onderdeel van effectief bezig te zijn met verbeteren. Het niet stellen van doelen leidt tot stilstand en achteruitgang en zorgt ervoor dat de concurrentie je iedere keer een stap voor zal zijn. In deze masterclass laten wij je zien hoe je meer toegevoegde waarde haalt uit doelstellingen.  

Inhoud masterclass

Om aan de slag te gaan met doelstellingen begin je met het opstellen van SMART doelstellingen die passen bij de strategie van de organisatie. Je haalt beduidend meer toegevoegde waarde uit doelstellingen door te focussen op twee componenten: het creëren van betrokkenheid en meetbaarheid.  

Volg de masterclass ‘Haal meer toegevoegde waarde uit je doelstellingen’ en ga aan de slag met de doelstellingen voor jouw organisatie.  

 

Meer toegevoegde waarde uit je doelstellingen: praktische informatie

In lijn met de door de overheid geïntroduceerde maatregelen heeft KAM Consultants haar eigen aanvullende maatregelen getroffen. Deze masterclass vindt online plaats. De masterclass wordt gegeven door Ralph de Brouwer en duurt van 13:00 tot 15:30 uur. De data vind je onder aan de pagina. Aanmelden doe je eenvoudig door je gegevens op onderstaand formulier in te vullen. We zien je graag daar! 

Wil je de masterclass met meerdere collega's volgen? Neem dan contact met ons op om incompany mogelijkheden te bespreken.

De kosten voor de masterclass bedragen €250,- excl. btw. 

KAM Community

De KAM Community, het platform waar wij organisaties ondersteunen en vele extra’s bieden. De community zorgt ervoor dat jij er ook na de training niet alleen voor staat!

Je loopt in de praktijk wellicht tegen zaken aan waarbij je een sparringpartner mist. Of je zoekt een manier om up to date te blijven van nieuwe ontwikkelingen en een omgeving waar jij kunt blijven leren. Dit vind je terug in onze Community.

Wat krijgen Community leden?
Sluit jij je aan bij de Community? Slim! Je krijgt dan ondersteuning via de gratis helpdesk, exclusieve content via een nieuwsbrief, korting op online masterclasses en gratis toegang tot Webinars. Met dit platform creëer je een groot netwerk van vak- en branche collega’s.

Interesse? Je bent van harte welkom!

Implementatie en onderhoud van managementsystemen

Data masterclass

Komen deze data voor jou niet uit, maar wil je wel de masterclass volgen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken. Wij kunnen bijvoorbeeld ook een training geven in de avonduren of op een zaterdag. 

Schrijf je direct in voor de masterclass via onderstaand formulier of laat je gegevens achter en onze adviseur neemt contact met je op.

implementatietraining iso 9001

Schrijf je in voor de masterclass | Haal meer toegevoegde waarde uit je doelstellingen

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.