Masterclass | Haal meer uit de directiebeoordeling 

Traditiegetrouw is de directiebeoordeling of managementreview een uitgebreide rapportage waarbij alle elementen uitgebreid worden besproken en belicht. Hierdoor wekt dit bij veel organisaties ook wel het beeld van een papieren tijger op en voelt het vaak als een verplichting waar je verder niets mee kan. Wij adviseren je hiermee te stoppen! Na het volgen van deze masterclass weet jij hoe je de management review van groot belang voor jouw organisatie kunt laten zijn.  

De masterclass: inhoud

In de masterclass ‘Meer halen uit de directiebeoordeling’ delen wij onze kennis en praktijkervaring over succesvolle directiebeoordelingen. De essentie zit hem in de doeltreffendheid van managementsystemen en het beoordelen van de prestaties in de organisatie. 

Beantwoord essentiële vragen die jouw organisatie komend jaar helpen verbeteren of groeien, met een focus op veranderingen die nodig zijn op korte- en lange termijn. Volg de masterclass en haal meer uit jouw directiebeoordeling. Krijg tips en tricks over: 

 

  • Resultaatgerichte input in de directiebeoordeling;
  • Hoe je de directiebeoordeling het makkelijkste kunt uitvoeren met veel meerwaarde;
  • Input directiebeoordeling gebruiken voor een vervolgstrategie. 

Praktische informatie

In lijn met de door de overheid geïntroduceerde maatregelen heeft KAM Consultants haar eigen aanvullende maatregelen getroffen. Deze masterclass vindt (vooralsnog) online plaats. De masterclass wordt gegeven door Eefje Knaebel en duurt van 13:00 tot 15:30 uur.

Wil je de masterclass met meerdere collega's volgen? Neem dan contact met ons op om Incompany mogelijkheden te bespreken.

De kosten voor de masterclass bedragen: €250,- excl. btw. 

KAM Community

De KAM Community, het platform waar wij organisaties ondersteunen en vele extra’s bieden. De community zorgt ervoor dat jij er ook na de training niet alleen voor staat!

Je loopt in de praktijk wellicht tegen zaken aan waarbij je een sparringpartner mist. Of je zoekt een manier om up to date te blijven van nieuwe ontwikkelingen en een omgeving waar jij kunt blijven leren. Dit vind je terug in onze Community.

Wat krijgen Community leden?
Sluit jij je aan bij de Community? Slim! Je krijgt dan ondersteuning via de gratis helpdesk, exclusieve content via een nieuwsbrief, korting op online masterclasses en gratis toegang tot Webinars. Met dit platform creëer je een groot netwerk van vak- en branche collega’s.

Interesse? Je bent van harte welkom!

Implementatie en onderhoud van managementsystemen

Data masterclass

Komen deze data voor jou niet uit, maar wil je wel de masterclass volgen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken. Wij kunnen bijvoorbeeld ook een training geven in de avonduren of op een zaterdag. 

Schrijf je direct in voor de masterclass via onderstaand formulier of laat je gegevens achter en onze adviseur neemt contact met je op.

implementatietraining iso 9001

Schrijf je in voor de masterclass | Haal meer uit je directiebeoordeling

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.