Masterclass | Kritieke Prestatie Indicatoren

Het succesvol opereren van een organisatie vraagt om een duidelijke visie, met duidelijk onderliggende verwachtingen en resultaten die geïntegreerd kunnen worden in de dagelijkse bedrijfsvoering. Een goede manier om dit te realiseren is het gebruik maken van Kritieke Prestatie Indicatoren, oftewel KPI’s.  

De masterclass

Het gebruik maken van KPI's kan jouw organisatie een flinke boost geven. We delen daarom handige tips en tricks, zodat je na de masterclass direct zelf aan de slag kan met KPI’s in jouw organisatie. In de masterclass ‘Kritieke Prestatie Indicatoren’ leer je: 

 

  • Het belang van KPI's;
  • Hoe je KPI's opstelt;
  • Hoe je KPI's integreert in jouw bedrijfsvoering; 
  • Hoe je inspeelt op de resultaten.

Praktische informatie masterclass KPI's

In lijn met de door de overheid geïntroduceerde maatregelen heeft KAM Consultants haar eigen aanvullende maatregelen getroffen. Deze masterclass vindt (vooralsnog) online plaats. De masterclass wordt gegeven door Joost Vaessen en duurt van 13:00 tot 15:30 uur. De data vind je onder aan de pagina. Aanmelden doe je eenvoudig door je gegevens op onderstaand formulier in te vullen. We zien je graag daar! 

Wil je de masterclass met meerdere collega's volgen? Neem dan contact met ons op om incompany mogelijkheden te bespreken.

De kosten voor de masterclass bedragen €250,- excl. btw. 

KAM Community

De KAM Community, het platform waar wij organisaties ondersteunen en vele extra’s bieden. De community zorgt ervoor dat jij er ook na de training niet alleen voor staat!

Je loopt in de praktijk wellicht tegen zaken aan waarbij je een sparringpartner mist. Of je zoekt een manier om up to date te blijven van nieuwe ontwikkelingen en een omgeving waar jij kunt blijven leren. Dit vind je terug in onze Community.

Wat krijgen Community leden?
Sluit jij je aan bij de Community? Slim! Je krijgt dan ondersteuning via de gratis helpdesk, exclusieve content via een nieuwsbrief, korting op online masterclasses en gratis toegang tot Webinars. Met dit platform creëer je een groot netwerk van vak- en branche collega’s.

Interesse? Je bent van harte welkom!

Implementatie en onderhoud van managementsystemen

Data masterclass

Wil je de masterclass volgen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken. Wij kunnen bijvoorbeeld ook een training geven in de avonduren of op een zaterdag. 

Schrijf je direct in voor de masterclass via onderstaand formulier of laat je gegevens achter en onze adviseur neemt contact met je op.

implementatietraining iso 9001

Schrijf je in voor de masterclass | Kritieke Prestatie Indicatoren

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.