Masterclass | Leveranciersmanagement

Leveranciersmanagement is meer dan een bestand aan leveranciers die producten en diensten leveren. Leveranciers hebben in een bepaalde mate invloed op de kwaliteit van jouw product of dienst in de organisatie. 

De masterclass

In de masterclass 'Leveranciersmanagement' gaan wij dieper in op goed leveranciersmanagement. Met welke leveranciers werk jij samen? Hoe veel invloed heeft deze leverancier op jouw organisatie? En hoe tevreden ben jij met deze leveranciers? Wij laten je in deze masterclass zien dat goed leveranciersmanagement de tevredenheid van zowel je medewerkers als van je klanten aanzienlijk vergroot.   

Leer in deze masterclass over:

  • Hoe leveranciersmanagement werkt;
  • Het zorgvuldig kiezen van leveranciers;
  • De beoordeling van leveranciers;
  • Het onderhouden van leveranciersrelaties.

Praktische informatie

In lijn met de door de overheid geïntroduceerde maatregelen heeft KAM Consultants haar eigen aanvullende maatregelen getroffen. Deze masterclass vindt (vooralsnog) online plaats. De masterclass wordt gegeven door Joost Vaessen en duurt van 13:00 tot 15:30 uur. De data vind je onder aan de pagina. Aanmelden doe je eenvoudig door je gegevens op onderstaand formulier in te vullen. We zien je graag daar! 

Wil je de masterclass met meerdere collega's volgen? Neem dan contact met ons op om Incompany mogelijkheden te bespreken.

De kosten voor de masterclass bedragen €250,- excl. btw. 

KAM Community

De KAM Community, het platform waar wij organisaties ondersteunen en vele extra’s bieden. De community zorgt ervoor dat jij er ook na de training niet alleen voor staat!

Je loopt in de praktijk wellicht tegen zaken aan waarbij je een sparringpartner mist. Of je zoekt een manier om up to date te blijven van nieuwe ontwikkelingen en een omgeving waar jij kunt blijven leren. Dit vind je terug in onze Community.

Wat krijgen Community leden?
Sluit jij je aan bij de Community? Slim! Je krijgt dan ondersteuning via de gratis helpdesk, exclusieve content via een nieuwsbrief, korting op online masterclasses en gratis toegang tot Webinars. Met dit platform creëer je een groot netwerk van vak- en branche collega’s.

Interesse? Je bent van harte welkom!

Uitleg-norm-en-voorbereiding-certificering-KAM-Consultants

Data masterclass

Komen deze data voor jou niet uit, maar wil je wel de masterclass volgen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken. Wij kunnen bijvoorbeeld ook een training geven in de avonduren of op een zaterdag. 

Schrijf je direct in voor de masterclass via onderstaand formulier of laat je gegevens achter en onze adviseur neemt contact met je op.

KAM-Consultants-algemene-informatie

Schrijf je in voor de masterclass | Leveranciersmanagement

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.