Masterclass optimalisatie van managementsystemen

 

In deze Masterclass gaan we gezamenlijk met een team van professionals aan de slag om te zorgen dat er meer rendement wordt gehaald uit het managementsysteem binnen de organisatie. Ongeacht welke norm er momenteel is gecertificeerd gaan we ons richten op continue verbetering en zullen we brainstormen over verschillende zaken waar het managementsysteem nu vastloopt.

Speerpunten van de masterclass zijn:

  • Meer betrokkenheid bij het managementsysteem in de gehele organisatie
  • Van de rol van uitvoerder van het KMS naar coördinator op het gebied van taken en verantwoordelijkheden
  • De directie de meerwaarde van het managementsysteem laten ervaren.
  • Het zichtbaar maken van de resultaten van het managementsysteem in de organisatie
  • Het managementsysteem als tool inzetten om groei te structureren binnen het bedrijf
  • Daadwerkelijk bereiken van continue verbetering

Door het verzamelen van een team professionals die stuk voor stuk te maken hebben met de uitvoer en implementatie van een managementsysteem, ontstaat er een goede mogelijkheid om issues te bespreken en te brainstormen over oplossingen. Niets zo deskundig als professionals die dagelijks te maken hebben met de praktijk. Daarnaast geven wij tips en tricks, live voorbeelden, inhoudelijke discussies en oefeningen zorgen we middels de Masterclass ervoor dat iedereen de masterclass verlaat met nieuwe ideeën om jullie managementsysteem te optimaliseren.

Vooraf stellen we je al enkele vragen om informatie te verzamelen over de grootste uitdagingen op dit moment. Deze nemen wij gedurende de dag mee om direct praktische oplossingen aan te dragen.

Voor wie is deze cursus?
Coördinatoren van managementsystemen die binnen de organisatie verantwoordelijk zijn voor het opzetten, implementeren en onderhouden van managementsystemen en hier meer uit willen halen.