Masterclass | Procesmanagement

Procesmanagement: de expertise waarbij gekeken wordt naar processen, zowel afzonderlijk als naar de samenhang tussen processen. Een bedrijfsproces is een activiteit of verzameling van activiteiten die een specifiek doel van de organisatie dient. Je wilt inzicht in de processen van je bedrijf of organisatie maar waar begin je? Wat zijn de te nemen stappen?

De masterclass

Van ZZP’er tot multinational: alle bedrijven hebben processen. De mate van grip op ieder afzonderlijk proces is echter binnen ieder bedrijf anders. Het ene bedrijf let er niet op en doet wat men al jarenlang doet, terwijl het andere bedrijf alle processen tot in detail heeft uitgewerkt. Heb je controle op alle processen, dan ontstaan daar automatisch meer kansen uit dan wanneer je alles op z’n beloop laat. Het kan daarnaast zo zijn dat je processen wel vastliggen, maar er nog genoeg ruimte is voor procesoptimalisatie. 

Tijdens de masterclass ‘procesmanagement’ leer je over en krijg je inzicht in: 

  • Innovatieve inzichten in procesmanagement;
  • Herkenbare praktijkvoorbeelden en uitdagende casussen;
  • Hulp bij het in kaart brengen van eigen processen;
  • Tips en Tricks over hoe je procesmanagement conform ISO-standaarden opzet, onderhoudt en optimaliseert.

Praktische informatie

In lijn met de door de overheid geïntroduceerde maatregelen heeft KAM Consultants haar eigen aanvullende maatregelen getroffen. Deze masterclass vindt (vooralsnog) online plaats. De masterclass wordt gegeven door Ruud Sonnemans en duurt van 13:00 tot 15:30 uur. De data vind je onder aan de pagina. Aanmelden doe je eenvoudig door je gegevens op onderstaand formulier in te vullen. We zien je graag daar! 

Wil je de masterclass met meerdere collega's volgen? Neem dan contact met ons op om Incompany mogelijkheden te bespreken.

De kosten voor de masterclass bedragen €250,- excl. btw. 

KAM Community

De KAM Community, het platform waar wij organisaties ondersteunen en vele extra’s bieden. De community zorgt ervoor dat jij er ook na de training niet alleen voor staat!

Je loopt in de praktijk wellicht tegen zaken aan waarbij je een sparringpartner mist. Of je zoekt een manier om up to date te blijven van nieuwe ontwikkelingen en een omgeving waar jij kunt blijven leren. Dit vind je terug in onze Community.

Wat krijgen Community leden?
Sluit jij je aan bij de Community? Slim! Je krijgt dan ondersteuning via de gratis helpdesk, exclusieve content via een nieuwsbrief, korting op online masterclasses en gratis toegang tot Webinars. Met dit platform creëer je een groot netwerk van vak- en branche collega’s.

Interesse? Je bent van harte welkom!

Uitleg-norm-en-voorbereiding-certificering-KAM-Consultants

Data masterclass

Komen deze data voor jou niet uit, maar wil je wel de masterclass volgen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken. Wij kunnen bijvoorbeeld ook een training geven in de avonduren of op een zaterdag. 

Schrijf je direct in voor de masterclass via onderstaand formulier of laat je gegevens achter en onze adviseur neemt contact met je op.

KAM-Consultants-algemene-informatie

Schrijf je in voor de masterclass | Procesmanagement

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.