Masterclass | Risicomanagement

Risicomanagement is gericht op het in kaart brengen van en reageren op risico’s. Het idee achter deze manier van werken is dat je de continuïteit van je bedrijf beter borgt op het moment dat je inzicht hebt in de risico’s in jouw werkveld. 

Inhoud masterclass Risicomanagement

In de masterclass gaan wij dieper in op goed risicomanagement. Het toepassen van risicomanagement zorgt ervoor dat je risico’s in een vroeg stadium herkent en aanpakt, zodat je nadelige effecten van risico’s kunt verkleinen of wellicht helemaal kunt voorkomen. Goed risicomanagement kan daarom heel goed het verschil maken tussen een succesvolle voortzetting van een organisatie of de achteruitgang van de resultaten. 

Waar bestaat de masterclass uit?

  • Praktische inzichten in risicomanagement;
  • Interessante praktijkvoorbeelden en casussen;
  • Tips & Tricks over hoe je in iedere organisatie risicomanagement kunt toepassen;
  • Handvatten om risicomanagement in een ISO-managementsysteem te implementeren.

Praktische informatie masterclass Risicomanagement

In lijn met de door de overheid geïntroduceerde maatregelen heeft KAM Consultants haar eigen aanvullende maatregelen getroffen. Deze masterclass vindt (vooralsnog) online plaats. De masterclass wordt gegeven door Ralph de Brouwer en duurt van 13:00 tot 15:30 uur. De data vind je onder aan de pagina. Aanmelden doe je eenvoudig door je gegevens op onderstaand formulier in te vullen. We zien je graag daar! 

Wil je de masterclass met meerdere collega's volgen? Neem dan contact met ons op om Incompany mogelijkheden te bespreken.

De kosten voor de masterclass bedragen €250,- excl. btw. 

KAM Community

De KAM Community, het platform waar wij organisaties ondersteunen en vele extra’s bieden. De community zorgt ervoor dat jij er ook na de training niet alleen voor staat!

Je loopt in de praktijk wellicht tegen zaken aan waarbij je een sparringpartner mist. Of je zoekt een manier om up to date te blijven van nieuwe ontwikkelingen en een omgeving waar jij kunt blijven leren. Dit vind je terug in onze Community.

Wat krijgen Community leden?
Sluit jij je aan bij de Community? Slim! Je krijgt dan ondersteuning via de gratis helpdesk, exclusieve content via een nieuwsbrief, korting op online masterclasses en gratis toegang tot Webinars. Met dit platform creëer je een groot netwerk van vak- en branche collega’s.

Interesse? Je bent van harte welkom!

Implementatie en onderhoud van managementsystemen

Data masterclass

Komen deze data voor jou niet uit, maar wil je wel de masterclass volgen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken. Wij kunnen bijvoorbeeld ook een training geven in de avonduren of op een zaterdag. 

Schrijf je direct in voor de masterclass via onderstaand formulier of laat je gegevens achter en onze adviseur neemt contact met je op.

implementatietraining iso 9001

Schrijf je in voor de masterclass | Risicomanagement

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.