Masterclass | Van strategie naar operatie aan de hand van de context

Wat is de context van de organisatie en hoe hangt die samen met de strategie van de organisatie? En hoe integreer je dit vanuit daar naar de dagelijkse operatie? Dat leer je in de masterclass: ‘Van strategie naar operatie, aan de hand van context’.  

De masterclass: inhoud

De nieuwe generatie ISO normen kent een directe koppeling met de bedrijfsstrategie en de operationele bedrijfsvoering. Het is makkelijker om de continue verbetering door te voeren en ook is de integratie van diverse managementsystemen vergemakkelijktVanuit de contextanalyse vraagt de norm om interne- en externe issues. In de stakeholderanalyse breng je de belanghebbenden en hun eisen, wensen en behoeften in kaart. Volg de masterclass als jij wil weten hoe je deze context omzet tot een goede strategie in de operatie, met behulp van een risico- & kansenanalyse, doelstellingen en KPI’s.

 

Van strategie naar operatie: praktische informatie

In lijn met de door de overheid geïntroduceerde maatregelen heeft KAM Consultants haar eigen aanvullende maatregelen getroffen. Deze masterclass vindt (vooralsnog) online plaats. De masterclass wordt gegeven door Joost Vaessen en duurt van 13:00 tot 15:30 uur. De data vind je onder aan de pagina. Aanmelden doe je eenvoudig door je gegevens op onderstaand formulier in te vullen. We zien je graag daar! 

Wil je de masterclass met meerdere collega's volgen? Neem dan contact met ons op om incompany mogelijkheden te bespreken.

De kosten voor de masterclass bedragen €250,- excl. btw. 

KAM Community

De KAM Community, het platform waar wij organisaties ondersteunen en vele extra’s bieden. De community zorgt ervoor dat jij er ook na de training niet alleen voor staat!

Je loopt in de praktijk wellicht tegen zaken aan waarbij je een sparringpartner mist. Of je zoekt een manier om up to date te blijven van nieuwe ontwikkelingen en een omgeving waar jij kunt blijven leren. Dit vind je terug in onze Community.

Wat krijgen Community leden?
Sluit jij je aan bij de Community? Slim! Je krijgt dan ondersteuning via de gratis helpdesk, exclusieve content via een nieuwsbrief, korting op online masterclasses en gratis toegang tot Webinars. Met dit platform creëer je een groot netwerk van vak- en branche collega’s.

Interesse? Je bent van harte welkom!

Implementatie en onderhoud van managementsystemen

Data masterclass

Wil jij deze masterclass volgen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken. Een masterclass in de avonduren of op zaterdag behoort ook tot de mogelijkheden.

Schrijf je direct in voor de masterclass via onderstaand formulier of laat je gegevens achter en onze adviseur neemt contact met je op.

implementatietraining iso 9001

Schrijf je in voor de masterclass | Van strategie naar operatie aan de hand van de context

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.