Masterclass | Verdieping op interne audits

Ben jij verantwoordelijk voor het uitvoeren van interne audits in de organisatie? Dan heb je een belangrijke rol in de organisatie en dé positie om verbeteringen in de organisatie te signalerenOm als auditor goed te functioneren moet je kunnen werken conform de ISO 19011 en moet je over de nodige competenties beschikken.

De masterclass

In de masterclass ‘Verdieping op interne audits’ onderstrepen wij het belang van voortdurende ontwikkeling als interne auditor. Door jezelf te blijven ontwikkelen blijven de interne audits kwalitatief van een hoog niveau en kun jij steeds meer waarde uit de audit halen. 

De masterclass ‘Verdieping op interne audits’ is speciaal ontwikkeld voor professionals die interne audits uitvoeren, maar meer de verdieping zoekenIn deze masterclass krijg jij tips & tricks over 

  • De (veranderende) rol van interne auditor;
  • Hoe je meer waarde haalt uit de audits;
  • Input audits gebruiken voor het optimaliseren van processen . 

Praktische informatie

In lijn met de door de overheid geïntroduceerde maatregelen heeft KAM Consultants haar eigen aanvullende maatregelen getroffen. Deze masterclass vindt (vooralsnog) online plaats. De masterclass wordt gegeven door Eefje Knaebel en duurt van 13:00 tot 15:30 uur.

Wil je de masterclass met meerdere collega's volgen? Neem dan contact met ons op om Incompany mogelijkheden te bespreken.

De kosten voor de masterclass bedragen: €250,- excl. btw. 

KAM Community

De KAM Community, het platform waar wij organisaties ondersteunen en vele extra’s bieden. De community zorgt ervoor dat jij er ook na de training niet alleen voor staat!

Je loopt in de praktijk wellicht tegen zaken aan waarbij je een sparringpartner mist. Of je zoekt een manier om up to date te blijven van nieuwe ontwikkelingen en een omgeving waar jij kunt blijven leren. Dit vind je terug in onze Community.

Wat krijgen Community leden?
Sluit jij je aan bij de Community? Slim! Je krijgt dan ondersteuning via de gratis helpdesk, exclusieve content via een nieuwsbrief, korting op online masterclasses en gratis toegang tot Webinars. Met dit platform creëer je een groot netwerk van vak- en branche collega’s.

Interesse? Je bent van harte welkom!

Uitleg-norm-en-voorbereiding-certificering-KAM-Consultants

Data masterclass

Komen deze data voor jou niet uit, maar wil je wel de masterclass volgen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken. Wij kunnen bijvoorbeeld ook een training geven in de avonduren of op een zaterdag. 

Schrijf je direct in voor de masterclass via onderstaand formulier of laat je gegevens achter en onze adviseur neemt contact met je op.

KAM-Consultants-algemene-informatie

Schrijf je in voor de masterclass | Verdieping op interne audits

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.