Wat is My ISO Genius?
My ISO Genius is een implementatietool die je stap voor stap mee neemt door alle norm elementen van de ISO 9001 en er automatisch voor zorgt dat alle onderdelen en verplichte documenten doorlopen worden. Het systeem is zo ingericht dat alle norm paragrafen volledig uitgewerkt worden en het ISO 9001 certificaat binnen handbereik is. Daarnaast vinden wij van KAM Consultants het belangrijk om ervoor te zorgen dat het kwaliteitsmanagementsysteem een toegevoegde waarde heeft voor het bedrijf. Daarom bieden we naast het systeem de mogelijkheid tot zowel begeleiding van afstand als het uitvoeren van interne audits. My ISO Genius is opgebouwd uit de volgende onderdelen:

 • Wat zegt de norm?
  Hierin wordt de theorie van de norm inzichtelijk gemaakt op een begrijpelijke manier.
 • Wat wordt hiermee bedoeld?
  Om de theorie een heldere invulling te geven gaan we hier dieper in op wat een hoofdstuk van de norm precies bedoeld zodat we je alvast voorbereiden op hoe je dit kunt implementeren in je organisatie.
 • Wat moet je doen?
  Om ervoor te zorgen dat je efficiënt aan de slag kunt met invulling geven aan het kwaliteitsmanagementsysteem aan de hand van de eisen van ISO 9001 geven wij je toegang tot onze intern ontwikkelde formats en geven wij aan wat je moet doen om hier aan te voldoen. Om ervoor te zorgen dat de formats optimaal gebruikt kunnen worden staan hier branche specifieke voorbeelden in.
 • Hoe kijkt de auditor ernaar?
  Al onze consultants zijn ervaren Lead Auditors en hebben een goed beeld van hoe de auditor kijkt naar de invulling van de norm. Dit kun je gebruiken als laatste check of de invulling die je hebt gegeven aan het hoofdstuk klopt.

Waarom My ISO Genius?

 • Wij hebben My ISO Genius zo ingericht dat het jullie zo makkelijk mogelijk gemaakt wordt. Op deze manier kunnen jullie aan de slag om in jullie organisatie een managementsysteem op te zetten die structuur en duidelijkheid biedt en ook nog eens voldoet aan de ISO 9001 eisen.
 • My ISO Genius biedt voldoende informatie voor het implementeren van het systeem en hierdoor is ook het volgen van een training niet langer noodzakelijk.
 • De kosten van My ISO Genius zijn goedkoper dan een coaching traject en geeft alsnog de juiste hoeveelheid informatie die nodig is om ISO 9001 goed te begrijpen. Daarnaast hebben de verschillende pakketten de mogelijkheid om vragen te stellen aan onze ervaren consultants waardoor je bijvoorbeeld ook je documenten kunt laten controleren op conformiteit.
 • My ISO Genius fungeert als naslagwerk om te controleren of je als organisatie voldoet aan de eisen die de norm stelt. Gedurende het traject kun je altijd terug bladeren naar hoofdstukken die je al hebt afgerond om je geheugen op te frissen.

Meer informatie?
Ga naar de website van My ISO Genius om meer informatie te vinden over de functionaliteiten en tarieven van de implementatietool.

GEÏNTERESSEERD? NEEM CONTACT OP:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.