My ISO Genius

De volgende stap in het onderhouden van je ISO managementsysteem

Managementsystemen vereisen voortdurend onderhoud en continue verbetering. Daar gaat tijd en energie in zitten. Maar je kunt het jezelf makkelijker maken! Met My ISO Genius onderhoud je eenvoudig jouw managementsysteem, terwijl wij op afstand meekijken, monitoren en bijsturen.
Wil je weten hoe dit werkt?

Header-My-ISO-Genius copy

Maak één geheel van jouw documentatie

De softwaretool My ISO Genius is ontwikkeld om personen die bezig zijn met implementatie of het onderhoud van een ISO managementsysteem stap-voor-stap door het systeem te leiden. De software vertelt je bij ieder punt exact wat er van jou verwacht wordt en welke documentatie vereist is, helemaal volgens de PDCA cyclus. En de tijd dat je mappen vol met onsamenhangende documentatie hebt is met het gebruik van My ISO Genius verleden tijd: de software maakt er één geheel van.

training-on-the-job

Ontvang snel en gericht advies van ons

Met ISO Genius kunnen wij op afstand met jou meekijken. We hebben direct inzicht in jouw managementsysteem en de wijzigingen, toevoegingen en stappen die je maakt. Heb je een specifieke vraag of loop je ergens op vast? Via het systeem laat je het ons gemakkelijk weten en kunnen wij jou snel adviseren.

Meer weten over ISO Genius

en hoe je samen met een van onze consultants je managementsysteem gemakkelijker en efficiënter kunt onderhouden?

Jouw voordelen

What’s in it for me? Precies dat zouden wij ons ook afvragen. Maar als jij samen met jouw consultant van KAM besluit dat je de software gaat gebruiken heb je voordelen te over:

  • Je beheert heel gemakkelijk zelf je managementsysteem aan de hand van de PDCA cyclus;
  • Wij kijken altijd op afstand mee;
  • Wij beoordelen jouw documentatie voordat jij de audit in gaat;
  • Minder reistijd dus minder reiskosten;
  • Alle documentatie in één systeem verzameld;
  • Je kunt eenvoudig taken toewijzen aan medewerkers;
  • Je ziet precies hoe je ervoor staat, hoe ver je bent en wat er nog moet gebeuren.

Het mooiste: My ISO Genius kost jou niks

Je gebruikt My ISO Genius in jouw al lopende traject bij ons helemaal kosteloos! Wij bieden het jou aan als onderdeel van het al lopende project omdat wij ervan overtuigd zijn dat het ervoor zal zorgen dat jij een beter functionerend managementsysteem zult hebben, een systeem wat voor jóu werkt.

Meer informatie

Ben je nieuwsgierig geworden? Wil je meer weten, of heb je een vraag over My ISO Genius? Neem contact met ons op! We vertellen je graag meer.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.