ISO 18841 BEGELEIDING

KAM Consultants begeleidt organisaties op een praktische wijze richting het ISO 18841 certificaat. De tijdsduur van dit proces hangt af van de organisatiegrootte, maar neemt maximaal drie maanden in beslag.

ISO 18841 certificering
De ISO 18841 norm is een specifieke kwaliteitsdienst. In deze norm worden de diensten van de tolk voorop gesteld en wordt er specifiek gericht op de verantwoordelijkheden die een vertaalbureau heeft bij het uitvoeren van een project. Een organisatie richt zijn omgeving zo in dat een tolk het beste kan opereren. Deze certificering is gericht op organisaties in de vertaalbranche en niet op particulieren.

Om het ISO 18841 certificaat te kunnen behalen dient aantoonbaar aan een aantal eisen worden voldaan. De invulling hiervan wordt vastgelegd in bijvoorbeeld een kwaliteitshandboek. Om ISO 18841 soepel in de organisatie te implementeren is het belangrijk dat de invulling op de organisatie wordt afgestemd.

KAM Consultants staat je graag bij in het proces van ISO 18841 implementatie.

Wil je meer informatie over deze norm of heb je vragen over onze diensten? Neem dan direct contact met ons op. Of vul hiernaast rechtstreeks ons contactformulier in.

OP EEN PRAKTISCHE WIJZE RICHTING HET ISO 18841 CERTIFICAAT? WIJ DOEN HET ZO:

QUICKSCAN

Een snelle analyse uitgewerkt in een projectplan. Lees meer...

COACHING

Sturende en adviserende begeleiding. Lees meer...

INTENSIEVE BEGELEIDING

Ontzorging van begin tot eind. Lees meer...

ONDERHOUDSTRAJECTEN

Continue verbetering van je systeem. Lees meer...

GEÏNTERESSEERD? NEEM CONTACT OP:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ook interessant