Training ISO 17001 normkennis

ISO 17100 is de opvolger NEN-EN 15038 en is daarmee de internationale norm voor vertaalbureaus. De norm stelt eisen aan de interne organisatie van vertaalbureaus met als doel dat de kwaliteit van de vertaaldienst geborgd wordt. Het kunnen aantonen van dit certificaat wordt daarom door steeds meer klanten als voorwaarde gesteld om een vertaaldienst te mogen uitvoeren.

Met ISO 17100 training volg je een cursus van een halve dag doe je in snel tempo kennis op van de ISO 17100:2015 norm zodat je daarna zelf aan de slag kan met het behalen van het certificaat. Wil je ook kennis opdoen over de ISO 9001:2015 en de implementatie hiervan? Dan is het verstandig om de gecombineerde training van 1 dag te volgen.

Na afloop van deze cursus

  • Ken je de voordelen van ISO 17100 voor jouw organisatie.
  • Beschik je over een Plan van Aanpak en stappenplan voor het opzetten van een managementsysteem conform ISO 17100.
  • Kun je de gedachte achter de ISO 17100 uitleggen.
  • Kun je zelf aan de slag met het behalen van het certificaat.
Misschien ook interessant?

Praktische informatie.

Duur

Het betreft een training van 0,5 dag van 14:00 tot 17:00.

Kosten

De kosten voor de training bedragen € 275,- excl. btw inclusief lesmateriaal, koffie/thee faciliteiten en lunch.

Incompany

Willen 3 of meer van jouw medewerkers onze training volgen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken om de training Incompany te volgen! Lees meer

Trainingdata.

Komen geen van de data uit jou uit, maar wil je wel de training volgen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken. Wij kunnen bijvoorbeeld ook een training geven in de avonduren of op een zaterdag!