Training Lead Auditor ISO 14001 & ISO 45001

Staat het in jouw planning om dit jaar een training Lead Auditor ISO 14001 en ISO 45001 te volgen? Wellicht is het dan interessant om onze gecombineerde training te volgen! Onze 4-daagse training is er namelijk op gericht om jou op een hele praktische wijze alles te leren over het auditen van deze twee normen.Ten opzichte van twee losse cursussen voor de beide normen levert je dat niet alleen kostenbesparing op maar het scheelt je ook al snel 2 volle cursusdagen!

In de praktijk hebben veel organisaties met een geïmplementeerd ISO 45001 Arbo managementsysteem een geïntegreerd systeem opgezet waar ISO 14001 vaak onderdeel van is. Wanneer je als auditor het systeem als geheel kunt auditen, en je dus niet alleen richt op 1 specifieke norm uit dit systeem, zorg je voor een betere kwaliteit van de output. Je bent immers in staat om beter naar de integratie en de doeltreffendheid van het systeem in zijn algemeenheid te kijken.

Vanuit deze visie hebben wij deze gecombineerde training opgezet. Wij zorgen er namelijk voor dat jij in slechts 4 dagen zelfstandig aan de slag kunt om beide normen te auditen. Dit doen we aan de hand van praktijkvoorbeelden, casussen en natuurlijk theorie. Op de laatste dag toets je de opgedane kennis middels een examen. Heb je deze gehaald? Dan mag jij jezelf Lead Auditor ISO 14001 én Lead Auditor ISO 45001 noemen! Gedurende de training komen ook de wijzigingen naar de aankomende ISO 45001 aan bod.

Na afloop van de cursus:

  • Ben je als Lead Auditor expert op het gebied van ISO 14001 en ISO 45001.
  • Weet je hoe complexe interne audits gepland en uitgevoerd kunnen worden.
  • Weet je hoe externe audits gepland en uitgevoerd kunnen worden.
  • Weet je hoe je tijdens audits geconstateerde tekortkomingen kunt inschalen.
  • Kun je door certificerende instanties ingehuurd worden als auditor ISO 14001 én ISO 45001.

Voor wie is deze cursus?

Deze cursus is geschikt voor iedereen die complexe interne audits op ISO 14001 en ISO 45001 (zowel los van elkaar als gecombineerd) wil uitvoeren of zich wil kwalificeren als auditor voor certificerende instanties. De cursus voldoet aan de eisen van de IRCA.

Om als Lead Auditor voor certificerende instanties ingehuurd te mogen worden geldt de voorwaarde dat je de cursus Lead Auditor ISO 14001 en ISO 45001 succesvol hebt afgerond. Hiervoor is het belangrijk dat je al goede kennis hebt van de beide norm. Heb jij dit niet? Dan is het verstandig om eerst de basiscursussen ISO 14001 en ISO 45001 te volgen.

Misschien ook interessant?

Training: ISO 14001 normkennis.
Training: Interne auditvaardigheden ISO 14001.
Training: Lead Auditor ISO 14001
Training: ISO 45001 normkennis.

Praktische informatie.

Duur

Het betreft een training van 4 dagen van 9:00 tot 17:00.

Kosten

De kosten voor de training bedragen € 1.595,- excl. btw inclusief lesmateriaal, koffie/thee faciliteiten en lunch.

Incompany

Willen 3 of meer van jouw medewerkers onze training volgen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken om de training Incompany te volgen! Lees meer

Trainingdata.

Komen geen van de data uit jou uit, maar wil je wel de training volgen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken. Wij kunnen bijvoorbeeld ook een training geven in de avonduren of op een zaterdag!