Training Lead Auditor ISO 14001

Ben jij verantwoordelijk voor complexe interne audits in jouw organisatie? Of ben je een adviseur die verder wil gaan dan de basis van Interne Auditing? Of wil jij als (freelancer) auditor aan de slag voor een certificerende instantie? Dan is de 3-daagse intensieve cursus Lead Auditor ISO 14001 voor jou de juiste cursus.

Alle facetten van auditen welke benodigd zijn als Lead Auditor komen aan bod. De cursus is een combinatie van theorie, casussen en opdrachten. Om het beste resultaat in een beperkt aantal dagen te halen vragen wij je ook thuis de handen uit de mouwen te steken. Wij geven een aantal huiswerkopdrachten mee en thuis studeren voor je examen is een pré. Je bent tijdens deze cursus dus niet alleen passief aanwezig.

Na afloop van de cursus:

Ben je als Lead Auditor expert op het gebied van ISO 14001 en het auditen van deze norm.

  • Weet je hoe complexe interne audits gepland en uitgevoerd kunnen worden.
  • Weet je hoe externe audits gepland en uitgevoerd kunnen worden.
  • Weet je hoe je tijdens audits tekortkomingen kunt inschalen.
  • Kun je door certificerende instanties ingehuurd worden als auditor ISO 14001

Voor wie is deze cursus?

Deze cursus is geschikt voor iedereen die complexe interne audits wil uitvoeren of zich wil kwalificeren als auditor voor certificerende instanties. De cursus voldoet aan de eisen van de IRCA.

Om als Lead Auditor voor certificerende instanties ingehuurd te mogen worden geldt de voorwaarde dat je de cursus Lead Auditor ISO 14001 succesvol hebt afgerond. Hiervoor is het belangrijk dat je al goede kennis hebt van de ISO 14001 norm. Heb jij dit niet? Dan is het verstandig om eerst de cursus ISO 14001 normkennis of ISO 14001 introductie en implementatie te volgen.

Na goede afloop van de cursus ontvang je een diploma.

In Woerden is deze training op aanvraag, afhankelijk van het aantal aanmeldingen.

Misschien ook interessant?
Training: ISO 14001 normkennis.
Training: Interne auditvaardigheden ISO 14001.
Training: Lead Auditor ISO 14001 & ISO 45001.

Praktische informatie.

Duur

Het betreft een training van 3 dagen van 9:00 tot 17:00.

Kosten

De kosten voor de training bedragen € 1.195,- excl. btw inclusief lesmateriaal, koffie/thee faciliteiten en lunch.

Incompany

Willen 3 of meer van jouw medewerkers onze training volgen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken om de training Incompany te volgen! Lees meer

Trainingdata.

9 oktober 2019, 17 oktober 2019, 23 oktober 2019 - locatie Woerden

Inschrijven
Komen geen van de data uit jou uit, maar wil je wel de training volgen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken. Wij kunnen bijvoorbeeld ook een training geven in de avonduren of op een zaterdag!