Training Lead Auditor ISO 9001

Wordt het van jou verwacht dat jij complexe audits gaat uitvoeren bij jouw organisatie? Of wil jij je als adviseur verder verdiepen in de ISO 9001 norm en zoek je naar een stevige basis voor je kennis over intern auditen? Of heb je misschien de ambitie om als (freelance) auditor aan de slag te gaan voor een certificerende instantie? In alle gevallen heb je nu de cursus gevonden die bij jou past! Onze 5-daagse intensieve cursus Lead Auditor ISO 9001 namelijk voor jou de juiste cursus!

In deze cursus leren we jou alles wat je nodig hebt om succesvol als Lead Auditor aan de slag te gaan. Wij leren je namelijk niet alleen de droge theorie maar we zorgen er ook voor dat jij alle tools in handen krijgt om dit daadwerkelijk in praktijk te brengen door het maken van casussen en opdrachten. Om het beste resultaat in een beperkt aantal dagen te halen vragen wij je ook thuis de handen uit de mouwen te steken. Wij geven een aantal huiswerkopdrachten mee en thuis studeren voor je examen is een pré. Je bent tijdens deze cursus dus niet alleen passief aanwezig. Je kunt rekenen op zo’n 40 contacturen en gemiddeld 15 opdrachturen, maar daarna heb je ook wat!

Na afloop van de cursus:

  • Ben je als Lead Auditor expert op het gebied van ISO 9001.
  • Weet je hoe complexe interne audits gepland en uitgevoerd kunnen worden.
  • Weet je hoe externe audits gepland en uitgevoerd kunnen worden.
  • Weet je hoe je tijdens audits geconstateerde tekortkomingen kunt inschalen.
  • Kun je door certificerende instanties ingehuurd worden als auditor ISO 9001.

Voor wie is deze cursus?

Wij hebben deze cursus in het leven geroepen voor de doelgroep die graag zelf complexe interne audits voor een ISO 9001 kwaliteitsmanagementsysteem wil uitvoeren. Het maakt hierbij niet uit of je een werknemer van een bedrijf of zelfstandige met ambitie om als auditor voor een certificerende instantie te werken bent. De cursus voldoet aan de eisen van de IRCA.

Omdat we tijdens deze training diep op de ISO 9001 stof in gaan is het handig als je al wat meer kennis hebt over deze norm. Heb jij dit niet? Dan is het verstandig om eerst de cursus ISO 9001 normkennis of ISO 9001 introductie en implementatie te volgen.

Na goede afloop van de cursus ontvang je een diploma.

Misschien ook interessant?

Training: ISO 9001 normkennis.
Training: Interne Auditvaardigheden ISO 9001.

Praktische informatie.

Duur

Het betreft een training van 5 dagen van 9:00 tot 17:00.

Kosten

De kosten voor de training bedragen € 1.895,- excl. btw inclusief lesmateriaal, koffie/thee faciliteiten en lunch.

Incompany

Willen 3 of meer van jouw medewerkers onze training volgen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken om de training Incompany te volgen! Lees meer

Trainingdata.

7 november 2019, 8 november 2019, 14 november 2019, 15 november 2019, 25 november 2019 - locatie Roermond

Inschrijven
Komen geen van de data uit jou uit, maar wil je wel de training volgen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken. Wij kunnen bijvoorbeeld ook een training geven in de avonduren of op een zaterdag!