Online training ISO 9001*
7, 14, 21 & 28 april (+examen) van 09.00u tot 17.00u

* Wegens de ontwikkelingen van het COVID-19 Virus (coronavirus) bieden wij de mogelijkheid om de ISO 9001 Lead Auditor training online te volgen. Neem contact op voor meer informatie.

Training Lead Auditor ISO 9001
12, 19, 26 mei & 9 juni Roermond (klassikaal) 

Is het jouw taak om complexe audits uit te voeren binnen de organisatie? Ben je adviseur en wil je verder verdieping maken in de ISO 9001 norm en zoek je naar een stevige basis voor je kennis over intern auditen? Of heb je misschien de ambitie om als (freelance) auditor aan de slag te gaan voor een certificerende instantie? In alle gevallen heb je nu de cursus gevonden die bij jou past! Onze intensieve cursus Lead Auditor ISO 9001 sluit namelijk perfect aan bij deze behoeften.

In deze cursus leren we jou alles om succesvol aan de slag te gaan als Lead Auditor. Wij trainen niet alleen op de theorie, maar zorgen er ook voor dat jij alle tools in handen krijgt om dit daadwerkelijk in praktijk te brengen. Dit doen we doormiddel van casussen en opdrachten. Om het beste resultaat in een beperkt aantal dagen te halen, geven wij een aantal huiswerkopdrachten mee. Thuis studeren voor je examen zal zorgen voor een geslaagd eindresultaat!

Unieke opzet
KAM Consultants hanteert een unieke opzet van Lead Auditor trainingen. Iedere Lead Auditor training is modulair opgezet waarin diverse variaties mogelijk zijn. Het trainingsplan voor een Lead Auditor training ziet er als volgt uit:

  • Voorbereiding
  • Theoretische basis
  • Praktische toepassing
  • Examen

Voorbereiding
Heb jij geen tot weinig ervaring met managementsystemen? Geen probleem! Aan de hand van enkele E-Learning modules zorgen wij ervoor dat je voldoende basiskennis krijgt over managementsystemen om aan te haken bij de Lead Auditor training.

De inhoudelijke training bestaat daarnaast uit de volgende elementen:

Theoretische basis (deel 1)
Dag 1: Module Normkennis
Dag 2: Module Auditvaardigheden

Praktische toepassing (deel 2) 
Dag 3: Verdieping op auditvaardigheden
Dag 4: Toepassing van de norm

Examen
Om het Lead Auditor certificaat te behalen is er een examen. Na de theoretische basis en praktische normkennis kun je via onze E-Learning software extra oefeningen doen om nog meer affiniteit te krijgen met de norm en het auditen hiervan. Na het maken van deze oefeningen heb je een laatste mogelijkheid om vragen helder te krijgen via een telefonisch gesprek met je docent. Hierna ben je klaar om het examen te maken. Het examen kan op afstand of vanuit de traininglocatie worden uitgevoerd.

Spreiding van cursusdagen
Uit ervaring blijkt dat voor veel cursisten een periode van vijf dagen intensieve training in een kort tijdsbestek, een flinke aanslag is op de agenda. Hier hebben wij een oplossing voor! Bij KAM Consultants is het mogelijk om de modules verspreid over het jaar te volgen. Wij organiseren de Lead Auditor trainingen maandelijks in dezelfde structuur, waardoor het mogelijk is om de studiebelasting over een aantal maanden te verspreiden. Bang dat de kennis te ver weg zakt? Je wordt ondersteund door onze E-Learning modules voor het theoretische deel van de cursus. Zo kun je altijd gebruik maken van de theorie als naslagwerk.

Blended Learning
Daarnaast biedt KAM Consultants de mogelijkheid om Deel 1 van de Lead Auditor training middels E-Learning modules te volgen. Zo kan je studeren in je eigen tijd en wordt het aantal contacturen verminderd. Aan de hand van E-Learning modules met opdrachten zorgen wij ervoor dat je voldoende theoretische kennis hebt om de Lead Auditor Training succesvol af te ronden. Je kunt altijd vragen stellen aan de docent gedurende het leerproces. Zeker op het moment dat je al veel ervaring hebt met de betreffende norm en/of eerdere trainingen hebt gevolgd op het gebied van auditvaardigheden is deze leermethode erg effectief.

Na afloop van de cursus:

  • Ben je als Lead Auditor expert op het gebied van ISO 9001.
  • Weet je hoe complexe interne audits gepland en uitgevoerd kunnen worden.
  • Weet je hoe externe audits gepland en uitgevoerd kunnen worden.
  • Weet je hoe je tijdens audits geconstateerde tekortkomingen kunt inschalen.
  • Kun je door certificerende instanties ingehuurd worden als auditor ISO 9001.

Misschien ook interessant?
Training: ISO 9001 normkennis.
Training: Interne Auditvaardigheden ISO 9001.

Praktische informatie.

Duur

Het betreft een training van 5 dagen van 9:00 tot 17:00.

Kosten

De kosten voor de training bedragen € 1.995,- excl. btw inclusief lesmateriaal, koffie/thee faciliteiten.

Incompany

Willen 3 of meer van jouw medewerkers onze training volgen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken om de training Incompany te volgen! Lees meer

Trainingdata.

Komen geen van de data uit jou uit, maar wil je wel de training volgen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken. Wij kunnen bijvoorbeeld ook een training geven in de avonduren of op een zaterdag!