Kennismaking managementsystemen

Bij het opzetten van een managementsysteem komt veel kijken. Zo moet je bijvoorbeeld aan de slag met het beschrijven van processen, wordt er van je verwacht dat je met een risicogerichte benadering je organisatie optimaliseert en zal je na moeten denken over de praktische inrichting van je systeem. Het laten slagen van de implementatie van één of meerdere normen en hier ook op de lange termijn voordelen van ervaren hangt dan ook af van het fundament wat je hebt opgezet met je managementsysteem.

Ongeacht het type norm dat je wilt gaan implementeren is het dus van belang dat het managementsysteem in zijn basis goed is ingericht. Als je hier nog niet eerder mee hebt gewerkt is het verstandig om je goed te laten informeren over de randvoorwaarden waar je rekening mee moet houden. Immers, als je goed voorbereid bent en met kennis van zaken aan de slag gaat zul je sneller en met een beter resultaat je doel bereiken. Bij KAM Consultants helpen we je graag en op jouw eigen tempo met onze speciaal ontwikkelde E-Learning training “kennismaking managementsystemen”.

Onze E-Learning training is er op gericht om jou in het tijdsbestek van één dag te trainen om zelfstandig een managementsysteem op te zetten. Hoe wij dit doen? We leren je de opbouw van managementsystemen te begrijpen aan de hand van een stappenplan en leggen je uit hoe wij als consultants zijnde een systeem opzetten. Daarbij trainen we je onder andere hoe je processen in kaart kunt brengen, welke methoden en bestaan om met behulp van een risicogerichte benadering je organisatie continu te verbeteren en hoe je je managementsysteem naadloos kunt laten aansluiten op de huidige vorm van werken in jouw bedrijf. Vanwege het karakter van de E-Learning leer op je eigen tempo, heb je de kennis altijd tot je beschikking als naslagwerk en boek je snel en kosten efficiënt resultaten.

Na afloop van de cursus:

  • Weet je wat het doel is van een kwaliteitsmanagementsysteem is.
  • Begrijp hoe een kwaliteitsmanagementsysteem in elkaar zit.
  • Bezit je een stappenplan om met een managementsysteem aan de slag te kunnen.
  • Krijg je inzicht in hoe je processen in kaart kunt brengen.
  • Weet je hoe je één of meerdere ISO normen kunt verwerken in een managementsysteem

Voor wie is deze cursus?

De cursus is speciaal ingericht voor mensen die nog geen of heel weinig kennis hebben van managementsystemen. Na afloop van de cursus ontvang je een certificaat als bewijs van deelname.

Misschien ook interessant?

Training: ISO 9001 implementatie.
Training: ISO 9001:2015 normkennis.
Training: Interne Auditing ISO 9001.
Training: Lead Auditor ISO 9001.
Training: Combinatietraining ISO 17100 / ISO 9001.

Praktische informatie.

Duur

Het betreft een training van 1 dag van 9:00 tot 17:00.

Kosten

De kosten voor de training bedragen vanaf november beschikbaar excl. btw inclusief lesmateriaal, koffie/thee faciliteiten en lunch.

Incompany

Willen 3 of meer van jouw medewerkers onze training volgen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken om de training Incompany te volgen! Lees meer

Trainingdata.

Komen geen van de data uit jou uit, maar wil je wel de training volgen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken. Wij kunnen bijvoorbeeld ook een training geven in de avonduren of op een zaterdag!