Training | Arbowetgeving en RI&E

In deze ééndaagse training leren we jou hoe de Arbowetgeving in elkaar steekt. Je leert onder meer  onder meer gevaren en risico's herkennen en je bent in staat een RI&E uit te voeren.

Certificate

Certificaat na afloop van de opleiding

Toegang tot de KAM Community

Toegang tot de KAM Community

Practisch en interactief

Praktisch en
interactief

Ervaren trainers uit het werkveld

Ervaren trainers uit het werkveld

Inhoud training Arbowetgeving en RI&E

Arbowetgeving is zowel nationaal als internationaal opgesteld om veilig werken te waarborgen. Deze wetgeving brengt ook de verplichting met zich mee een Risico Inventarisatie & Evaluatie (RI&E) uit te voeren. Omdat beide onderwerpen onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn worden ze in deze module samen behandeld.  Als jij meer wilt weten over Arbowetgeving, wilt weten hoe je een RI&E uitvoert en jezelf verder wilt specialiseren is deze ééndaagse training je op het lijf geschreven.   

Arbowetgeving

De basisregels voor de bescherming van veiligheid en gezondheid van werknemers zijn EU breed vastgelegd. In Nederland houden de overheid, de Nederlandse Arbeidsinspectie en TNO zich bezig met naleving van de wetgeving. De Nederlandse Arbowetgeving is opgebouwd uit de Arbowet, het Arbeidsomstandighedenbesluit en de arbeidsomstandighedenregeling. In ISO 45001 is internationaal vastgelegd hoe je je personeel altijd zo goed en veilig mogelijk kunt laten werken. Met deze norm toon je aan dat je verder kijkt dan alleen inventariseren en waarborgen van veiligheid. In onze training ISO 45001 normkennis gaan we veel dieper in op Arbo managementsystemen, dit zou dus mooi kunnen aansluiten op deze training als jij je nog verder wilt specialiseren!

Ook interessant?

Per 1 januari 2025 is trede 3 van de Safety Culture Ladder verplicht. De Safety Culture Ladder is hét instrument om het veiligheidsbewustzijn en bewust veilig handelen van bedrijven te meten en te verbeteren. Om organisaties te helpen met de stap naar trede 3 hebben wij 4 verdiepingstrainingen ontwikkeld die helemaal draaien om de Safety Culture Ladder en trede 3:

Klinkt interessant? Op deze pagina vind je meer informatie over de verdiepingstrainingen.

arbowetgeving-RI&E

Na afloop van de training

  • Breng je Arborisico's van jouw organisatie in kaart;
  • Voer je continue verbetering van de arbeidsomstandigheden door;
  • Kun je praktisch aan de slag met Arbowet- en regelgeving;
  • Kun je zelfstandig een Arbomanagementsysteem conform ISO 45001 opzetten en onderhouden;
  • Weet je hoe je alle interne en externe voordelen van een ISO 45001 Arbomanagementsysteem maximaal benut.

Alles nog eens rustig doorlezen?

Download onze complete brochure basistrainingen!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Basistraining brochure

Praktische informatie

Je kunt de ééndaagse training normkennis ISO 45001 online volgen of als klassikale training. Welke vorm past het beste bij jou? Bekijk de mogelijkheden op deze pagina of ga in gesprek met één van onze trainingsadviseurs. Omdat wij veel waarde hechten aan persoonlijke aandacht zijn onze groepen klein. Zo is er genoeg ruimte voor vragen, discussie en interactie.

Je investering
Deze optie voor een klassikale training voor normkennis ISO 45001 wordt jou aangeboden voor €495 excl. btw. Het is ook mogelijk om de training online te volgen. De kosten hiervoor bedragen €395 excl. btw.

Blijf in contact met je trainers en vakgenoten

En meld je nu aan bij de KAM Community, het platform waar wij organisaties ondersteunen en vele extra’s bieden. De community zorgt ervoor dat jij er ook na de training niet alleen voor staat!

Na het volgen van een training heb jij vast en zeker voldoende kennis om zelf aan de slag te gaan, maar zijn er misschien wel zaken waar je in de praktijk tegenaan loopt. Dan mis je misschien een sparringpartner, een manier om up to date te blijven van nieuwe ontwikkelingen en een omgeving waar jij kunt blijven leren. Dit is verleden tijd voor onze leden van de Community.

Wat krijgen Community leden?
Bij het volgen van een training krijg je tijdelijk toegang tot het afgeschermde platform, waarmee je een groot netwerk van vak- en branche collega's creëert. Zorg dat je het goed gebruikt!

Trainingsdata

Wil je deze training volgen? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen contact met je op om alle mogelijkheden door te spreken. Wist je dat een incompany training ook tot de mogelijkheden behoort? Dan komen wij naar jouw bedrijf toe om de training te verzorgen. Dit is al mogelijk bij minimaal drie deelnemers!

KAM-consultants-kantoor

Persoonlijk advies?

Onze trainingsadviseurs geven je graag meer informatie over de opleiding en kijken of deze opleiding bij je past.

Vul het formulier in en een van onze adviseurs neemt zo snel mogelijk contact met je op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.