Auditorentrainingen

De beste basis voor jouw werk als auditor

Audits zijn onmisbaar in een certificeringstraject, het uitvoeren ervan vraagt om specifieke kennis en vaardigheden. Bij KAM Consultants vind je de training over auditvaardigheden die jij nodig hebt voor de volgende stap in jouw carrière.

Volg onze trainingen waar je maar wilt

Onze trainingen zijn klassikaal, online of op locatie. Omdat wij grote waarde hechten aan persoonlijke begeleiding zijn onze groepen klein, zodat er genoeg ruimte is voor interactie, het stellen van vragen en discussie.

Meer mogelijkheden

Wil jij met drie of meer collega's een van deze trainingen volgen? Wij bieden ook incompany auditorentrainingen aan. Heb jij medewerkers die je wilt opleiden tot interne auditor omdat je bezig bent met een certificeringstraject? Training on the job is dé oplossing hiervoor. Neem gerust contact met ons op om jouw wensen te bespreken. Wij denken graag met je mee!

Alles rustig doorlezen?

Download hier onze handige brochure

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Interne auditvaardigheden

In deze training doe jij algemene kennis over interne auditvaardigheden op. Je wordt in een dag klaargestoomd als expert op het gebied van audits. Je kunt zelf aan de slag als interne auditor met genoeg praktische kennis en handvatten om direct in de praktijk toe te passen.

Interne auditvaardigheden ISO 9001

Meest gekozen

Heeft jouw organisatie een ISO 9001 managementsysteem en ben jij aangewezen om dit te auditen? De training Interne Auditvaardigheden ISO 9001 richt zich op de ISO 9001 normkennis en verdieping van interne auditing gericht op een ISO 9001 managementsysteem.

Interne auditvaardigheden ISO 45001

In deze tweedaagse training ga je én aan de slag met de basis van interne audits én je gaat dieper in op het auditen van een ISO 45001 managementsysteem. Je weet na afloop precies waar je op moet letten bij het auditen van een Arbo managementsysteem conform ISO 45001.

Interne auditvaardigheden ISO 14001

In deze tweedaagse training leren we je alles over interne audits en gaan we dieper in op de ISO 14001 norm. We geven je handvatten mee om een ISO 14001 managementsysteem doeltreffend te auditen en om de controle op naleving van wet- en regelgeving uit te voeren.

Lead auditor ISO 9001

Leer alles over de aanpak van het managen en uitvoeren van interne en externe kwaliteitsmanagementaudits, én leer alles over alle facetten van ISO 9001.

Let op: deze training wordt alleen incompany aangeboden.

Lead auditor ISO 14001

Leer alles over de aanpak van het managen en uitvoeren van interne en externe kwaliteitsmanagementaudits, én leer alles over alle facetten van ISO 14001.

Let op: deze training wordt alleen incompany aangeboden.