Basistrainingen

Zorg ervoor dat je stevig beslagen ten ijs komt

De basis moet goed zijn, bij alles wat je doet. Is de basis niet goed, dan is de kans groot dat de rest ook niet goed gaat. Wil jij beginnen met een ISO certificeringstraject? Wil je er meer vanaf weten? Wil je je kennis verdiepen? De basistrainingen van KAM Consultants zorgen ervoor dat jij stevig beslagen ten ijs komt!

Volg onze trainingen waar je maar wilt

Onze trainingen zijn online of op locatie (zowel klassikaal als incompany). Omdat wij grote waarde hechten aan persoonlijke begeleiding zijn onze groepen klein. Dit biedt genoeg ruimte voor interactie, het stellen van vragen en discussie.

Meer mogelijkheden

Zit er een training tussen die jij wel samen met een paar collega's wilt volgen? Ook incompany trainingen behoren bij ons tot de mogelijkheden. Heb jij medewerkers die je verder wilt opleiden? Training on the job is dé oplossing hiervoor. Neem gerust contact met ons op om jouw wensen te bespreken. Wij denken graag met je mee!

Alles rustig doorlezen?

Download hier onze handige brochure

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kwaliteitstechnieken & procesmanagement

Meest gekozen

Zonder kwaliteit waarborgt een organisatie de tevredenheid van de klant niet. Hier ligt procesmanagement aan ten grondslag. Je leert in deze training hoe processen inzichtelijk gemaakt worden en bijdragen aan de continue verbetering van je organisatie.

Implementatie en onderhoud van managementsystemen

Wil je weten wat een managementsysteem is, of hoe je het inricht? Dan is deze training voor jou. Een goed managementsysteem helpt een organisatie kwaliteit van producten en diensten te waarborgen en continu te verbeteren. Het zorgvuldig implementeren en continu onderhouden is essentieel voor succes.

Arbowetgeving en RI&E

Arbowetgeving is opgesteld om veilig werken te waarborgen, en veilig werken is van het grootste belang binnen de arbeidsmarkt. De Arbowetgeving brengt de verplichting met zich mee een Risico Inventarisatie & Evaluatie (RI&E) uit te voeren. In deze eendaagse training kom jij meer te weten over Arbowetgeving en RI&E? Dan is deze ééndaagse training voor jou.

Milieuwetgeving

De wet milieubeheer is een raamwet die in grote lijnen vastlegt welke wettelijke instrumenten er zijn om het milieu te beschermen. Om jou te helpen daar je weg beter in te vinden bieden wij deze eendaagse training milieuwetgeving aan, om jou te leren identificeren welke milieueisen in de wet milieubeheer van toepassing zijn op jouw organisatie.