Workshop | Continue verbetering

Leer het maximale uit processen te halen met onze workshop Continue Verbetering.

Inhoud workshop Continue verbetering

Het klinkt mooi: continue verbetering. In de praktijk blijkt het vaak maar beperkt haalbaar. Toch is dat niet nodig. Met de juiste tools is het gegarandeerd haalbaar om gedurende iedere periode continue verbetering te bewerkstelligen.

Klinkt dit te mooi om waar te zijn? Dan dagen we jou uit om onze workshop continue verbetering te volgen. In deze workshop leren we jou de basis van continue verbetering, waarna je methoden krijgt aangereikt die zich in het verleden bij talloze andere organisaties als waardevol hebben bewezen.

Doordat onze docenten tevens ervaringsdeskundigen zijn op het gebied van continue verbetering doorvoeren in ISO-managementsystemen, begeleiden ze jou op een hele praktische manier. De stof spreekt tot de verbeelding door middel van relevante praktijkvoorbeelden.

Wat kun je van deze workshop verwachten?

  • Een goede mix van theorie en praktijk;
  • Uitdagende casussen en de mogelijkheid om jouw specifieke situatie voor te leggen;
  • Krachtige voorbeelden uit de praktijk;
  • Stevige basiskennis van de Plan-Do-Check-Act-cyclus;
  • Tips en tricks over hoe je continue verbetering volgens ISO standaarden implementeert;
  • Verschillende praktische tools om continue verbetering te bewerkstelligen.

Voor wie is deze workshop?

De workshop is voor iedereen. Het maakt niet uit of je ZZP’er bent of directeur van een bedrijf met 1000 medewerkers. Het maakt daarnaast niet uit of je met een managementsysteem werkt dat is opgezet conform een ISO norm of gewoon lekker je eigen ding doet. Iedereen kan wat leren over continue verbetering en wij zorgen ervoor dat iedereen met nieuwe inzichten naar huis gaat.

Omdat wij veel waarde hechten aan persoonlijke aandacht zijn onze groepen nooit groter dan zes personen. Zo is er alle ruimte voor vragen, discussie en interactie. Na afloop van deze workshop ontvang je een certificaat als bewijs van deelname.

Uitleg-norm-en-voorbereiding-certificering-KAM-Consultants

Praktische informatie

Duur - Het betreft een workshop van een halve dag van 13:00 tot 16:00.

Investering - De kosten voor de workshop bedragen € 250,- excl. btw. Deze kosten zijn inclusief lesmateriaal, koffie/thee en faciliteiten.

Incompany - Willen 3 of meer van jouw medewerkers onze workshop volgen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken om de workshop incompany te volgen. Lees meer.

Aanvullende maatregelen omtrent Coronavirus

In lijn met de door de overheid geïntroduceerde maatregelen heeft KAM Consultants haar eigen aanvullende maatregelen getroffen. Tot nader order zullen er geen klassikale trainingen plaatsvinden, alles vindt online plaats. We spreken de hoop uit dat we in de loop van 2021 de klassikale lessen weer kunnen oppakken.

Workshopdata & inschrijven

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
KAM-Consultants-algemene-informatie