E-learning | Basis van managementsystemen

Organisaties professionaliseren en optimaliseren meer dan ooit. Het implementeren van een ISO norm is hierbij een veelgebruikte actie, hoewel hierbij veel komt kijken. Daarom is het van belang om een goede basis neer te zetten. Deze e-learning geeft de juiste handvatten om hier gericht mee te werken.

Wat leer je binnen deze e-learning?

De e-learning ‘basis van managementsystemen’ helpt je om goed van start te gaan wat betreft de opzet van je managementsysteem. Het biedt verschillende tools om inzichtelijk te maken welke stappen je als organisatie kunt nemen om een managementsysteem op te zetten.

Tevens wordt er een vertaalslag gemaakt naar de ISO 9001 norm. Deze kwaliteitsnorm staat voor continuïteit en zorgt ervoor dat organisaties onderling weten wat ze aan elkaar hebben. Het creëert een omgeving waar een organisatie zichzelf constant verbetert.

Om een ISO norm te implementeren, is het hebben van een werkbaar managementsysteem het halve werk. Sommige normen, zoals ISO 9001, zorgen voor een stevige basis. Andere normen kunnen juist goed als toevoeging van het al bestaande systeem worden gezien. Maak daarom de afweging wat het beste bij de organisatie past. Deze e-learning helpt je in ieder geval bij dit proces.

Je investering

Deze e-learning is voor € 145,- excl. BTW beschikbaar. Na afname is de e-learning 3 maanden online beschikbaar.

Schrijf je hier in

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
KAM-Consultants-E-learning

Efficiënter indelen van je uren

Kostenbesparing

In je eigen tempo kennis opdoen

Makkelijk terugkijken