E-learning | Context van de organisatie

Steeds meer bestaande bedrijven besluiten een ISO normering voor de organisatie te willen behalen. Ook al bestaat een bedrijf al 100 jaar, het gedeelte waar de context van de organisatie als belangrijk onderdeel van het managementsysteem wordt genoemd, is en blijft een struikelblok. Wat houdt ‘de context’ precies in en hoe bepaal je dit?

Wat leer je binnen deze e-learning?

In de e-learning ‘context van de organisatie’ worden de verschillende kanten belicht die met de context te maken hebben. Denk hier bijvoorbeeld aan stakeholders of een goede scope.

Om de context te achterhalen, zijn er verschillende methodes mogelijk. In deze e-learning worden drie verschillende methodes uitgelegd en hoe ze functioneel zijn voor jouw organisatie. Daarnaast is een vertaalslag naar ISO 9001 gemaakt, waardoor je concreet ziet waarom het belangrijk is om de context goed in kaart te brengen en hoe dit je verder kan helpen tijdens de implementatie.

Als laatste is er in het menu ‘de kijk van de auditor’ een samenvatting gegeven van waar de auditor op let en wat je als organisatie hier voor in orde dienst te hebben. Oftewel, het is een concrete e-learning die je direct in de praktijk kunt brengen.

Je investering

Deze e-learning is voor € 90,- excl. BTW beschikbaar. Na afname is de e-learning 3 maanden online beschikbaar.

Schrijf je hier in

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
KAM-Consultants-E-learning

Efficiënter indelen van je uren

Kostenbesparing

In je eigen tempo kennis opdoen

Makkelijk terugkijken