E-learning | Interne auditvaardigheden

Bij een goed functionerend managementsysteem en de geïmplementeerde ISO normen, moet er minimaal één keer per jaar een interne audit plaatsvinden. Bij een interne audit wordt gericht gekeken naar de processen en hoe deze zijn ingericht. Simpel gezegd: Doen we wat we beweren te doen en is de uitkomst zoals wij wensen?

Deze audits kunnen gehouden worden door eigen werknemers of door een externe partij. Dit kan per organisatie verschillen en beide gevallen kunnen een goede basis bieden. De opmerkingen en/of afwijkingen worden meegenomen voor het volgende jaar om een continue verbetering te waarborgen.

Wat leer je binnen deze e-learning?

De e-learning ‘interne auditvaardigheden’ neemt de gebruiker mee naar wat er allemaal bij een interne audit komt kijken. Waar moet je op letten? Wanneer is iets een opmerking en wanneer een afwijking? Wat is het algehele nut van een interne audit? Op al deze vragen en meer vind je het antwoord in deze e-learning.

Binnen veel organisaties wordt opgezien tegen interne audits, want er wordt kritisch naar de processen gekeken. Echter is een interne audit juist een kans om zaken op te pakken waardoor het bedrijf blijft ontwikkelen en verbeteren. Wanneer je organisatie ISO 9001 gecertificeerd is, vindt elke drie jaar de hercertificering plaats.

Door ieder jaar actief bezig te zijn met je managementsysteem en interne audits uit te voeren op dit systeem, kom je tijdens de hercertificering niet voor grote verassingen te staan. Het zorgt ervoor dat de organisatie al op de hoogte is van wat er speelt en wat er nog beter kan.

Deze e-learning neemt je mee in het proces van interne audits en kan toegepast worden op zowel een managementsysteem als een ISO norm. Het biedt handige tools om een proces inzichtelijk te maken en je krijgt handvatten om zelf aan de slag te gaan.

Je investering

Deze e-learning is voor € 145,- excl. BTW beschikbaar. Na afname is de e-learning 3 maanden online beschikbaar.

Schrijf je hier in

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
KAM-Consultants-E-learning

Efficiënter indelen van je uren

Kostenbesparing

In je eigen tempo kennis opdoen

Makkelijk terugkijken