SCL training:
Effectieve gedragsdoelstellingen

De Safety Culture Ladder draait onder meer om veiligheidsbewustzijn vergroten. Veiligheidsbewustzijn draait om gedragsverandering; veiligheid moet in het dna zitten. Hoe bepaal je effectieve gedragsdoelstellingen in je organisatie om gedrag te verbeteren? In deze verdiepingstraining ‘Effectieve gedragsdoelstellingen in mijn organisatie’ gaan we dieper op dit onderwerp in.

Toegang tot de KAM Community

Toegang tot de KAM Community

Practisch en interactief

Praktisch en
interactief

Ervaren trainers uit het werkveld

Ervaren trainers uit het werkveld

Inhoud SCL training

In een serie van 4 verdiepingstrainingen nemen wij je mee door de vereisten voor trede 3 van de Safety Culture Ladder. In deze Safety Culture Ladder training laten we zien hoe je effectieve gedragsdoelstellingen voor je organisatie (mede) bepaalt om zo te komen tot de gewenste gedragsverandering die nodig is om veiligheidsbewustzijn te vergroten.

Doelstellingen zijn een must voor het behalen van trede 3 van de Safety Culture Ladder. In deze training krijg je van ons handvatten die jou helpen bij het bepalen van doelstellingen, en we geven je tips mee die je direct in de praktijk kunt toepassen.

effectieve-gedragsdoelstellingen-scl

Voor wie is deze training?

Deze training is ontwikkeld voor hen die verantwoordelijk zijn, of verantwoordelijk zijn gemaakt voor de implementatie van de Safety Culture Ladder en op zoek zijn naar kennis en handvatten. We gaan er vanuit dat je al basiskennis over de Safety Culture Ladder hebt.

Na afloop van de training:

  • Heb je alle benodigde kennis over de vereisten met betrekking tot doelstellingen voor trede 3.
  • Heb je concrete handvatten voor het bepalen van doelstellingen die passen bij jouw organisatie.
  • Heb je voldoende voorbeelden van doelstellingen die je inspiratie kunnen geven.

Praktische informatie

Trainer
Je trainer is veiligheidskundige Ralph de Brouwer.

Kosten
Volg je 1 training? Dan kost je dat €350,-. Volg je alle 4 de trainingen gericht op de Safety Culture Ladder? Dan kunnen we jou dit aanbieden voor €1200,-.  Wil je meer informatie over de overige trainingen? Lees dan hier verder.

Aanmelden
Aanmelden gaat heel eenvoudig door het invullen van onderstaand formulier. Onze trainingsadviseurs nemen dan contact met je op om samen de trainingen door te spreken. Na afloop krijg je een aanwezigheidsbewijs.

scl-effectieve-gedragsdoelstellingen

Alles nog eens rustig doorlezen?

Download onze complete Safety Culture Ladder verdiepingstraining brochure.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Safety-culture-ladder-verdiepingstraining

Blijf in contact met je trainers en vakgenoten

Meld jij je aan voor deze training? Dan krijg je van ons een tijdelijk account op de KAM Community erbij. De KAM Community is het platform waar wij organisaties ondersteunen en vele extra’s bieden. Door deze community sta jij er na je training niet alleen voor. In de praktijk loop je misschien tegen zaken aan waar je zo het antwoord niet op weet. Stel een vraag in de community en er is altijd een vakgenoot die jou verder kan helpen. Lid worden van de KAM Community? Dat kan hier.

Persoonlijk advies?

Onze trainingsadviseurs geven je graag meer informatie over de opleiding en kijken of deze opleiding bij je past.

Vul het formulier in en een van onze adviseurs neemt zo snel mogelijk contact met je op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.