SCL training:
Effectieve gedragsobservaties uitvoeren

Een belangrijk onderdeel van de Safety Culture Ladder zijn gedragsobservaties. In de SCL training ‘Effectief gedragsobservaties uitvoeren in mijn organisatie’ laten we je zien dat gedragsobservaties grote toegevoegde waarde kunnen hebben en meer zijn dan vinkjes op een to-do lijstje.

Toegang tot de KAM Community

Toegang tot de KAM Community

Practisch en interactief

Praktisch en
interactief

Ervaren trainers uit het werkveld

Ervaren trainers uit het werkveld

Inhoud verdiepingstraining

In een serie van 4 verdiepingstrainingen nemen wij je mee door de vereisten voor trede 3 van de Safety Culture Ladder. In deze Safety Culture Ladder training gaan we dieper in op gedragsobservaties en hoe je deze effectief uitvoert. We laten je zien hoe je dit doelmatig aanpakt, geven je concrete handvatten mee over hoe je dit aanpakt en natuurlijk krijg je van ons tips die je direct in de praktijk kunt toepassen.

Een belangrijk instrument voor het verbeteren van veiligheid op de werkvloer zijn gedragsobservaties. Helaas merken wij vaak dat dit belangrijke onderdeel als lastig wordt ervaren en eindigt in opnieuw een formulier met een afvinklijst. In deze training laten we jou zien hoe je effectief gedragsobservaties inzet in jouw organisatie zónder onnodige afvinklijsten en formulieren. Hierbij gaan we in op de echte kern van observaties en hoe hier de meeste waarde uit gehaald kan worden.

scl-training-effectieve-gedragsobservaties-uitvoeren

Voor wie is deze training?

Deze SCL training uitermate geschikt voor hen die verantwoordelijk zijn voor de implementatie van de Safety Culture Ladder en op zoek zijn naar kennis en handvatten. Je hebt al basiskennis over de Safety Culture Ladder.

Na afloop van de training heb jij:

  • Alle kennis over de vereisten van gedragsobservaties in de Safety Culture Ladder.
  • Achtergrondkennis over gedrag, observatie en interpretatie.
  • Concrete handvatten voor een effectieve implementatie in jouw organisatie.

Praktische informatie

Trainer
Je trainer is veiligheidskundige Ralph de Brouwer.

Kosten
Volg je 1 training? Dan kost je dat €350,-. Volg je alle 4 de trainingen gericht op de Safety Culture Ladder? Dan kunnen we jou dit aanbieden voor €1200,-.  Wil je meer informatie over de overige trainingen? Lees dan hier verder.

Aanmelden
Aanmelden gaat heel eenvoudig door het invullen van onderstaand formulier. Onze trainingsadviseurs nemen dan contact met je op om samen de trainingen door te spreken. Na afloop krijg je een aanwezigheidsbewijs.

kam-consultants-effectieve-gedragsobservaties-uitvoeren

Alles nog eens rustig doorlezen?

Download onze complete Safety Culture Ladder verdiepingstraining brochure.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Safety-culture-ladder-verdiepingstraining

Blijf in contact met je trainers en vakgenoten

Meld jij je aan voor deze training? Dan krijg je van ons een tijdelijk account op de KAM Community erbij. De KAM Community is het platform waar wij organisaties ondersteunen en vele extra’s bieden. Door deze community sta jij er na je training niet alleen voor. In de praktijk loop je misschien tegen zaken aan waar je zo het antwoord niet op weet. Stel een vraag in de community en er is altijd een vakgenoot die jou verder kan helpen. Lid worden? Dat kan hier. 

Persoonlijk advies?

Onze trainingsadviseurs geven je graag meer informatie over de opleiding en kijken of deze opleiding bij je past.

Vul het formulier in en een van onze adviseurs neemt zo snel mogelijk contact met je op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.