Training | Implementatie en onderhoud van managementsystemen

Goede managementsystemen kunnen een organisatie helpen de kwaliteit van producten en diensten te waarborgen en continu te verbeteren met als doel het realiseren van tevreden klanten. Het zorgvuldig implementeren en continu onderhouden is essentieel voor succes. Als je wilt weten wat een managementsysteem is, hoe je een dergelijk systeem inricht of als je je verder wilt specialiseren is deze ééndaagse training bij uitstek voor jou geschikt 

Certificate

Certificaat na afloop van de opleiding

Toegang tot de KAM Community

Toegang tot de KAM Community

Practisch en interactief

Praktisch en
interactief

Ervaren trainers uit het werkveld

Ervaren trainers uit het werkveld

Inhoud training

Waarom een managementsysteem? ​
Er zijn verschillende redenen voor het opzetten van managementsystemen te noemen. Samen met je trainer neem je de redenen door. De trainer laat je zien waarom het een perfect hulpmiddel is en ook dient als systematiek voor borging en verbetering​. De interne én externe invloeden worden doorgenomen, en je trainer zal je helpen met bepalen op welk vlak – kwaliteit, Arbo of milieu – voor jouw organisatie een managementsysteem ingericht dient te worden.  

Wat is nodig voor managementsystemen? 
Wat heb je nodig om een kwaliteitsmanagementsysteem te implementeren en te onderhouden? Je trainer vertelt over jaarplanningen en welke zaken vast moeten liggen qua documentatie. Je ontdekt wat nodig is voor een goed systeem en het belang van zaken goed in kaart brengen. Voor een goed systeem is documentatiebeheer en versiebeheer belangrijk.  

Goede managementsystemen worden niet door één persoon gedragen, dus hoe krijg je het management en de medewerkers mee? Je trainer geeft je handvatten om bewustzijn te creëren om zo iedereen mee te krijgen in het managementsysteem. Ook laat de trainer je zien wat voor soort vragen je kunt verwachten tijdens externe audits en hoe je de organisatie voorbereidt op de audit.  

implementatie-onderhoud-managementsystemen

Na afloop van de training

  • Weet je hoe managementsystemen in elkaar steken;
  • Weet je waarom je een managementsysteem inzet;
  • Kun je een managementsysteem inrichten;
  • Kun je een managementsysteem laten dragen door management en medewerkers;
  • Kun je een jaarcyclus opzetten voor het onderhoud van je managementsysteem.

Alles nog eens rustig doorlezen?

Download onze complete brochure basistrainingen!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Basistraining brochure

Praktische informatie

Deze ééndaagse training duurt van 9:00 tot 17:00 uur. De kosten voor de klassikale training bedragen: €495,- excl. btw. Volg je de training online? Dan zijn de kosten €395,- excl. btw.

Wil je de training met meerdere collega's volgen? Neem dan contact met ons op om onze incompany mogelijkheden te bespreken. Wist je bijvoorbeeld dat je al een incompany training kunt aanvragen bij 3 deelnemers?

Locatie
Onze trainingen bieden wij zowel online als op locatie (Breda of Amersfoort) aan.

Blijf in contact met je trainers en vakgenoten

De KAM Community is het platform waar wij organisaties ondersteunen en vele extra’s bieden. De community zorgt ervoor dat jij er ook na de training niet alleen voor staat!

Na het volgen van een training heb jij vast en zeker voldoende kennis om zelf aan de slag te gaan, maar zijn er misschien wel zaken waar je in de praktijk tegenaan loopt. Dan mis je misschien ee n sparringpartner, een manier om up to date te blijven van nieuwe ontwikkelingen en een omgeving waar jij kunt blijven leren. Dit is verleden tijd voor onze leden van de Community.

Wat krijgen Community leden?
Bij het volgen van een training krijg je tijdelijk toegang tot het afgeschermde platform, waarmee je een groot netwerk van vak- en branche collega's creëert. Zorg dat je het goed gebruikt!

Trainingsdata

KAM-consultants-kantoor

Persoonlijk advies?

Onze trainingsadviseurs geven je graag meer informatie over de opleiding en kijken of deze opleiding bij je past.

Vul het formulier in en een van onze adviseurs neemt zo snel mogelijk contact met je op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.