Training | Interne auditvaardigheden ISO 14001

Ga jij interne audits uitvoeren voor jouw organisatie? Of wil je meer kennis opdoen over de structuur en uitvoering van interne audits? Dan is deze tweedaagse training iets voor jou. De focus van deze training ligt namelijk op:

  • De basis van interne auditing.
  • Verdieping van interne auditing gericht op een ISO 14001 managementsysteem.

Inhoud Training | Interne auditvaardigheden ISO 14001

Tijdens de eerste dag van de training wordt het doel van interne audits behandeld. Je leert dan hoe interne audits gepland en uitgevoerd moeten worden en hoe de afhandeling van een interne audit verloopt. Dit alles conform de ISO 19011 Interne Auditing norm. De tweede dag van de training gaat dieper in op de ISO 14001 norm en geeft handvatten om jouw ISO 14001 managementsysteem doeltreffend en efficiënt te auditen en om de controle op naleving van wet- en regelgeving uit te voeren.

Na afloop van de training

  • Ben je bekend met de term Interne Audits en weet je wat het doel ervan is;
  • Weet je het verschil tussen interne, externe en leveranciersaudits;
  • Ben je bekend met de aanpak van interne audits en kun je een interne auditplanning opstellen;
  • Ben je in staat een interne audit uit te voeren;
  • Ben je bekend met de rapportage en afhandeling van interne audits;
  • Ben je in staat je ISO 14001 managementsysteem doeltreffend en efficiënt te auditen;
  • Weet je hoe je de controle op naleving wet- en regelgeving kunt uitvoeren.

Voor wie is deze training?

Deze training is geschikt voor iedereen die interne audits wil gaan uitvoeren gericht op een ISO 14001 managementsysteem. Je leert in twee dagen de basis van interne audits en je krijgt daarnaast een verdieping van de ISO 14001 norm waardoor je goed kunt vaststellen of het managementsysteem doeltreffend verloopt en voldoet aan de eisen van de norm.

Ben je op zoek naar een training die alleen de basis van intern auditen behandelt? Dan is onze ééndaagse workshop Interne Audits waarschijnlijk een betere keuze voor jou.

Na afloop van de training ontvang je een certificaat als bewijs van deelname.

Deze training is te volgen als e-learning, blended learning of als klassikale training. Welke training past het beste bij jou? Bekijk onze trainingsmogelijkheden op deze pagina of ga in gesprek met één van onze trainingsadviseurs. Omdat wij veel waarde hechten aan persoonlijke aandacht zijn onze groepen nooit groter dan zes personen. Zo is er alle ruimte voor vragen, discussie en interactie.

Trainingsadviseurs

De trainingsadviseurs staan voor jou klaar. Zij geven jou graag meer informatie over de trainingen en adviseren in welke training het beste bij je past. In een persoonlijk telefonisch gesprek bespreken jullie jouw wensen. Op basis daarvan wordt een vrijblijvend en persoonlijk advies gegeven. Wil jij graag in gesprek met een trainingsadviseur? Vul dan hier je gegevens in en één van de trainingsadviseurs neemt zo snel mogelijk contact met jou op.

Een training die bij je past, zorgt ervoor dat jij het meeste resultaat uit de training haalt. Voorafgaand aan de training vindt daarom een persoonlijke telefonische intake plaats. Tijdens deze intake ga je in gesprek over je ervaring, aandachtspunten en jouw persoonlijke doelen voor de training. Hierdoor kun jij doelgericht starten én kunnen onze trainers hier zo goed mogelijk op inspelen.

KAM Community

De KAM Community, het platform waar wij organisaties ondersteunen en vele extra’s bieden. De community zorgt ervoor dat jij er ook na de training niet alleen voor staat!

Na het volgen van een training heb jij vast en zeker voldoende kennis om zelf aan de slag te gaan, maar zijn er misschien wel zaken waar je in de praktijk tegenaan loopt. Dan mis je misschien een sparringpartner, een manier om up to date te blijven van nieuwe ontwikkelingen en een omgeving waar jij kunt blijven leren. Dit is verleden tijd voor onze leden van de Community.

Wat krijgen Community leden?
Bij het volgen van een training krijg je tijdelijk toegang tot het Training Expert pakket van de KAM Community. Het pakket bestaat uit: ondersteuning via de gratis helpdesk, exclusieve content via een nieuwsbrief, korting op online masterclasses en gratis toegang tot Webinars. Met dit platform creëer je een groot netwerk van vak- en branche collega’s.

Trainingen

Lees verder voor meer informatie over de duur van de training en de bijbehorende investering.

Wil jij het liefste een klassikale training volgen? De klassikale training is voor de professionals die het liefste een training op onze trainingslocatie in Roermond volgen. Na deze 2-daagse training heb jij kennis van de norm en ken jij de theorie rondom auditvaardigheden. In deze training zorgen wij er ook voor dat jij alle tools in handen krijgt om dit daadwerkelijk in praktijk te brengen. Dit doen we door middel van casussen en opdrachten.

Duur: 2 dagen

Je investering
Deze optie voor een klassikale training voor interne auditvaardigheden ISO 14001 wordt jou aangeboden voor € 850 excl. btw. 

Uitleg-norm-en-voorbereiding-certificering-KAM-Consultants

Locatie
Onze trainingen bieden wij online aan, of op locatie (Breda).

Trainingsdata

Schrijf je direct in voor de training via onderstaand formulier of laat je gegevens achter en de trainingsadviseur neemt contact met je op.

KAM-Consultants-algemene-informatie

Schrijf je in voor: Training | Interne auditvaardigheden ISO 14001

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.