Training | Normkennis ISO 45001

Wil jij aan de slag om jouw bestaande managementsysteem uit te breiden met eisen voor veiligheid en welzijn? Dan doe je er goed aan om een training te volgen over ISO 45001, de internationaal geaccepteerde norm voor een Arbo managementsysteem. Aan de hand van onze praktische en doelgerichte trainingswijze kunnen we jou al in één dag opleiden tot specialist van deze norm.

Inhoud Training | Normkennis ISO 45001

De training is zo ingericht dat iedereen die meer wil leren over deze norm voldoende uitdaging vindt. Het maakt daarom niet uit of je middels deze training kennis wilt maken met deze norm of dat je al een aantal jaren werkt met dit systeem. Wij zorgen ervoor dat hetgeen je leert in deze training voor iedereen van toegevoegde waarde is.

Na afloop van de training

 • Kun je Arborisico’s van jouw organisatie in kaart brengen;
 • Ben je in staat continue verbetering van de arbeidsomstandigheden door te voeren;
 • Weet je hoe je praktisch aan de slag kunt met Arbowet- en regelgeving;
 • Kun je zelfstandig een Arbomanagementsysteem conform ISO 45001 opzetten en onderhouden;
 • Weet je hoe je alle interne en externe voordelen van een ISO 45001 Arbomanagementsysteem maximaal kunt benutten;
 • Ben je bekend met de aankomende wijzigingen naar de ISO 45001 norm.

Deze training is te volgen als e-learning, blended learning of als klassikale training. Welke training past het beste bij jou? Bekijk onze trainingsmogelijkheden op deze pagina of ga in gesprek met één van onze trainingsadviseurs. Omdat wij veel waarde hechten aan persoonlijke aandacht zijn onze groepen nooit groter dan zes personen. Zo is er alle ruimte voor vragen, discussie en interactie.

Trainingsadviseurs

De trainingsadviseurs staan voor jou klaar. Zij geven jou graag meer informatie over de trainingen en adviseren in welke training het beste bij je past. In een persoonlijk telefonisch gesprek bespreken jullie jouw wensen. Op basis daarvan wordt een vrijblijvend en persoonlijk advies gegeven. Wil jij graag in gesprek met een trainingsadviseur? Vul dan hier je gegevens in en één van de trainingsadviseurs neemt zo snel mogelijk contact met jou op.

Een training die bij je past, zorgt ervoor dat jij het meeste resultaat uit de training haalt. Voorafgaand aan de training vindt daarom een persoonlijke telefonische intake plaats. Tijdens deze intake ga je in gesprek over je ervaring, aandachtspunten en jouw persoonlijke doelen voor de training. Hierdoor kun jij doelgericht starten én kunnen onze trainers hier zo goed mogelijk op inspelen.

KAM Community

De KAM Community, het platform waar wij organisaties ondersteunen en vele extra’s bieden. De community zorgt ervoor dat jij er ook na de training niet alleen voor staat!

Na het volgen van een training heb jij vast en zeker voldoende kennis om zelf aan de slag te gaan, maar zijn er misschien wel zaken waar je in de praktijk tegenaan loopt. Dan mis je misschien een sparringpartner, een manier om up to date te blijven van nieuwe ontwikkelingen en een omgeving waar jij kunt blijven leren. Dit is verleden tijd voor onze leden van de Community.

Wat krijgen Community leden?
Bij het volgen van een training krijg je tijdelijk toegang tot het Training Expert pakket van de KAM Community. Het pakket bestaat uit: ondersteuning via de gratis helpdesk, exclusieve content via een nieuwsbrief, korting op online masterclasses en gratis toegang tot Webinars. Met dit platform creëer je een groot netwerk van vak- en branche collega’s.

Interesse? Je bent van harte welkom!

Trainingen

Onze trainingen worden in verschillende opties aangeboden, zo krijg jij de kans om de training te volgen op de manier die jou het beste uit komt. Lees verder voor meer informatie over de verschillende opties, duur van de training en de bijbehorende investering.

De normkennis training kan volledig online worden gevolgd door middel van een e-learning module. In deze methode krijg jij een eigen account op een ons online platform. In deze leeromgeving kun jij de e-learnings uit de module volgen in je eigen tempo, op je eigen locatie en op het moment dat voor jou het beste uitkomt. Zo doe je snel en gemakkelijk kennis op over managementsystemen en over de norm. Natuurlijk staan onze specialisten wel altijd voor jou klaar wanneer je vragen hebt gedurende het leerproces. De e-learning module is met zorg samengesteld door specialisten uit het vakgebied die weten waar jij als professional mee te maken krijgt.

Deze e-learning module bestaat uit: 

 • Basis van Managementsystemen
 • Context van de organisatie
 • Normkennis ISO 45001

Je investering
Deze e-learning wordt jou aangeboden voor € 380 excl. btw. Volg je de gehele module? Dan ontvang je 15% korting en wordt jouw investering € 323 excl. btw.

Blended Learning is een methode waarbij zelfstudie met e-learnings én een online sessie met een trainer worden gecombineerd. Het voordeel hiervan is dat het aantal contacturen verminderd en het plannen en het tempo van de cursus flexibeler is.

Jij gaat allereerst zelf aan de slag met een e-learning module samengesteld door onze specialisten. Deze e-learning module bestaat uit: 

 • Basis van Managementsystemen
 • Context van de organisatie
 • Normkennis ISO 45001

Optie 2.1 Klassikale Sessie  

Nadat je met de e-learning module aan de slag bent gegaan ga jij een aanvullende klassikale trainingssessie volgen. Deze sessie duurt een halve dag (4 uur) en zal plaatsvinden op onze trainingslocatie in Roermond. Samen met andere cursisten ga je in discussie, bespreek je praktijkvoorbeelden en maak je de koppeling van de theorie naar de praktijk.

Duur: Sessie van 4 uur

Optie 2.2 Online Sessie

Deel 2 van de cursus is een online sessie met een certificatiespecialist van KAM Consultants. Gaat jouw voorkeur uit naar een 1 op 1 online sessie? Dan is deze online sessie van 3 uur iets voor jou. Hier krijg jij de mogelijkheid om gericht vragen te stellen en te oefenen met de theorie.

Duur: Sessie van 3 uur

Je investering
Deze combinatie van e-learning met trainingssessie voor normkennis ISO 45001 wordt jou aangeboden voor € 450 excl. btw. 

Wil jij het liefste een klassikale training volgen? De klassikale training is voor de professionals die het liefste een training met een trainer volgen. Tijdens deze 1-daagse zorgt de trainer ervoor dat jij en de andere cursisten op de hoogte zijn van de norm. In deze training zorgen wij er ook voor dat jij alle tools in handen krijgt om dit daadwerkelijk in praktijk te brengen. Dit doen we door middel van casussen en opdrachten. Wegens de huidige omstandigheden worden de klassikale trainingen online via Teams gegeven. In de loop van het jaar hopen wij jou weer te kunnen ontvangen op onze trainingslocatie in Roermond of Woerden.

Duur: 1 dag

Je investering
Deze optie voor een klassikale training voor normkennis ISO 45001 wordt jou aangeboden voor € 450 excl. btw. 

Uitleg-norm-en-voorbereiding-certificering-KAM-Consultants

Aanvullende maatregelen omtrent Coronavirus

In lijn met de door de overheid geïntroduceerde maatregelen heeft KAM Consultants haar eigen aanvullende maatregelen getroffen. Tot nader order zullen er geen klassikale trainingen plaatsvinden, alles vindt online plaats. We spreken de hoop uit dat we in de loop van 2021 de klassikale lessen weer kunnen oppakken.

Trainingsdata op aanvraag

Wil jij deze training volgen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken. We geven deze training op aanvraag, daarbij is veel mogelijk! Denk bijvoorbeeld aan een training in de avonduren of op een zaterdag, net wat jou uitkomt.

Laat je gegevens achter op onderstaand formulier en de trainingsadviseur neemt contact met je op.

KAM-Consultants-algemene-informatie

Schrijf je in voor: Training | Normkennis ISO 45001

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.